Din ce câștiga banii familia Mariei Tonciu. Sumele uriașe pe care le făceau din afacere, cu ani în urmă. “Cum sunt milionarii în ziua de astăzi, așa eram noi pe timpul lui Ceaușescu.”

Din ce câștiga banii familia Mariei Tonciu. Sumele uriașe pe care le făceau din afacere, cu ani în urmă. “Cum sunt milionarii în ziua de astăzi, așa eram noi pe timpul lui Ceaușescu.”
Din ce câștiga banii familia Mariei Tonciu. Sumele uriașe pe care le făceau din afacere, cu ani în urmă. “Cum sunt milionarii în ziua de astăzi, așa eram noi pe timpul lui Ceaușescu.”

Maria Tonciu a vorbit despre sumele uriașe câștigate cu ani în urmă din afacerea familiei.

Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, este de fiecare dată la fel de sinceră așa cum este și fiica sa, iar atunci când are ocazia, încearcă să fie cunoscută publicului așa cum este, recunoscând foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională.

Ce afacere avea familia Mariei Tonciu cu ani în urmă

Citește și: Care este cel mai mare regret din viață al Mariei Tonciu. Declarații despre familia acesteia. „Nu mai am pe nimeni.”

Maria Tonciu
Maria Tonciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, Maria Tonciu a vorbit despre situația financiară pe care o avea cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu, iar aceasta a putut inclusiv să declare faptul că sumele pe care

le câștigau erau echivalente cu cele ale milionarilor din zilele noastre. Soacra acesteia avea o florărie și o fabrică de lumânări, iar la acea vreme doar câteva afaceri de genul erau deschise în Capitală. 

“O familie cu bani pe timpul lu Ceaușescu, foarte mulți bani, cum sunt milionarii în ziua de astăzi, așa eram noi pe timpul lui Ceaușescu. Soacra mea avea florărie și fabrică de lumânări.

Câteva afaceri erau de genul acesta particulare pe timpul lui Ceaușescu și de aici se făceau foarte mulți bani. Foarte mulți bani. Eu, când am venit la București și am văzut câți bani se fac și îi spuneam mamei câți bani poate să facă soacra mea, nu mi-a venit să cred. Se câștigă foarte bine, foarte, foarte bine.”, a spus Maria Tonciu.

Familia Mariei Tonciu câștiga sume uriașe din florărie și afacerea cu lumânări

Maria Tonciu
Maria Tonciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Faptul că nu existau florării foarte multe nici de stat, dar nici particulare, le aduceau acestora un venit considerabil, deoarece toți cei care voiau să își facă nunțile, botezurile, dar chiar și atunci când existau evenimente mai nefericite, toate comenzile de cele necesare

erau date la florăria familiei. Banii pe care îi câștigau atunci erau în număr foarte mare.  “De ce zic asta? Erau câteva florării în București, câteva de stat și 3-4 particulari și toți oamenii din București și de lângă București, nunți, coroane, botezuri, le făceai la București. Veneai la București, făceai comandă de lumânări, Doamne ferește, de coroane, de botez de toate astea. Și fiind singurii, se câștigau foarte mulți bani.”,
a mai spus Maria Tonciu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies