Din ce familie provine artistul Raoul, dar și ce parteneră și-ar dori acesta să aibă alături, pe viitor? "Sunt înconjurat de femei frumoase!"

Din ce familie provine artistul Raoul, dar și ce parteneră și-ar dori acesta să aibă alături, pe viitor?
Din ce familie provine artistul Raoul, dar și ce parteneră și-ar dori acesta să aibă alături, pe viitor? "Sunt înconjurat de femei frumoase!"

Artistul Raoul are multe cuvinte de laudă la adresa familiei sale, pe care o prețuiește foarte mult.

Raoul este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes în cariera profesională, iar acest lucru se poate vedea atât la TV, cât și în mediul online, acolo unde artistul își ține la curent urmăritorii, cu fotografii și filmulețe frecvent. Recent, Raoul a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a discutat despre familia sa, dar și despre tipul său de femeie.

Din ce familie provine artistul Raoul

Citește și: Cum a reușit Raoul să slăbească 20 de kilograme în 4 luni de zile? "Care este antidotul pentru a nu te îngrășa? Lacăt la gură. Vrei să slăbești? Nu mai mănânci!"

raoul femei
Din ce familie provine artistul Raoul, dar și ce parteneră și-ar dori acesta să aibă alături, pe viitor?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Raoul și Mirabela Dauer. Artistul răspunde celor care au crezut până acum că ei sunt împreună. „Nu pot să vând iluzii.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul a menționat câteva aspecte legate de familia sa, printre care și câți frați are, când a pierdut-o pe mama sa, dar și ce talent are tatăl său, la care a renunțat pentru a se ocupa de muncă și familie.

Familia mea, așa cum e acum, provin dintr-o familie de oameni muncitori, mama mea din păcate nu mai este, suntem patru frați.

A trecut ceva timp, nu foarte mult, doi ani de zile, mai bine de doi ani de când am pierdut-o pe mama, dar ne-a crescut frumos. Patru băieți, cu tata cinci, nu i-a fost prea ușor să aibă în casă cinci bărbați ca să spun așa, dar am crescut într-un orășel și într-o familie în care cred eu că principalele valori ale educației au fost arătate, demonstrate, astfel încât să creștem și să nu ne facem de rușine.
Tatăl meu, care posedă un talent nativ, aș putea spune, a cântat și cântă excepțional de frumos, mi-ar plăcea să pot să am veleitățile lui artistice, un glas bine timbrat, o voce amplă, gravă, frumoasă. A cântat în tinerețea lui, ca să spun așa, la nunți, dar după ce s-a căsătorit cu mama, timpul și faptul că am venit și noi pe lume, nu i-a mai permis să meargă și la nunți, să meargă și la muncă.
”, a menționat acesta, într-o emisiune TV.

Ce parteneră își dorește să aibă Raoul

Deși zilnic este înconjurat de nenumărate femei, acesta încă nu și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artistul nu se lasă influențat de aspectul fizic, ci pune mai mult accent pe inteligența unei femei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat- stirilekanald.ro

Sunt înconjurat de femei frumoase, de femei... mie îmi place la o femeie inteligentă, adică o femeie dincolo de frumusețe, e mai cuceritoare, devine mult mai șarmantă și mult mai dragă mie dacă dincolo de frumusețea ochilor sau frumusețea fizică sau a unei vestimentații, vine la pachet cu ceva misterios, cu ceva bazat pe inteligență, pe cunoaștere, pe... ăsta este genul de femeie pe care eu o plac .”,

a punctat Raoul, în aceeași emisiune TV.

raoul parinti
Din ce familie provine artistul Raoul, dar și ce parteneră și-ar dori acesta să aibă alături, pe viitor?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce relație există, de fapt, între Raoul și Mirabela Dauer. Artistul răspunde celor care au crezut până acum că ei sunt împreună. „Nu pot să vând iluzii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, îngerul care i-a redat lui Alin Oprea puterea de a iubi din nou. Mesajul artistului pentru soția sa: ”Mi-a dat un nou sens și care m-a făcut să văd viața cu alți ochi”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies