Din ce sumă trăiește în prezent Mircea Solcanu și cum a fost perioada în care se întreținea doar din pensia mamei sale. „Mi-au tăiat curentul.”

Din ce sumă trăiește în prezent Mircea Solcanu și cum a fost perioada în care se întreținea doar din pensia mamei sale. „Mi-au tăiat curentul.”
Din ce sumă trăiește în prezent Mircea Solcanu și cum a fost perioada în care se întreținea doar din pensia mamei sale. „Mi-au tăiat curentul.”

Mircea Solcanu a vorbit despre sumele din care se întreține și cum a fost când două persoane trăiau dintr-o pensie.

Mircea Solcanu, fostul prezentator de televiziune, a ieșit din lumina reflectoarelor cu mai bine de 10 ani în urmă, atunci când avea vârsta de 38 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate pe care le-a descoperit.

Acesta a aflat că are o tumoare pe creier, de care a fost operat la Viena și a avut nevoie de mai mult timp pentru recuperare, iar în acea perioadă și mama lui a fost diagnosticată cu cancer, cei doi fiind nevoiți să se întrețină din pensia ei.

Din ce sumă se întreține Mircea Solcanu în prezent

Citește și: Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

Mircea Solcanu a povestit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, cum în prezent trăiește din suma de 1100 și ceva de lei+ 600 RON din indemnizația de handicap. Acesta a mărturisit că sunt îi ajung, dacă știe să se gospodărească cum trebuie, deoarece sunt foarte multe persoane care trăiesc cu această sumă.

Fostul om de televiziune a mai povestit că în momentul în care a lucrat la un post TV, din salariile compensatorii primite a trăit decent aproape doi ani, după care nu a mai avut nici o sursă de venit și a fost nevoit să trăiască atât el, cât și mama lui, din pensia ei. La un moment dat, situația devenise destul de grea, deoarece ei aveau de plătit și chirie, trebuia să se întrețină, nu au mai plătit facturile și le-a întrerupt electricitatea.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

„1100 și ceva și mai sunt 600 de lei din indemnizația de handicap. Se adună acolo și dacă știi să te gospodărești.

Sunt o grămadă de oameni în țara asta care trăiesc cu banii aceștia. Și cu mai puțin de aceștia, pentru că poate nu am muncit sau nu se califică la pensie. Ceea ce o să-ți spun acum nu este spre onoarea mea, dar eu întotdeauna mi-am asumat și am spus adevărul pentru că de aceea am avut meseria asta. Toată treaba s-a încheiat acum 10 ani, aveam 38 de ani.
Banii pe care i-am luat eu din salariile compensatorii de la cealaltă televiziune m-au ajutat cam un an jumate, am trăit din ei. Dar după acești doi ani nu am mai avut niciun venit și am trăit efectiv din pensia mamei care era 1460 de lei. Două persoane am trăit din banii ăștia. Cu condițiile în care mama plătea atunci și chirie, și aia, și cealaltă. La un moment dat, nu am mai plătit curentul, mi-au tăiat curentul.”,
a povestit Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies