„Din păcate, a fost nevoie de o operație. Va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent.” Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia

„Din păcate, a fost nevoie de o operație. Va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent.” Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia
„Din păcate, a fost nevoie de o operație. Va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent.” Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia

Ieri s-a dezvăluit că Valentin Sanfira ar fi fost implicat într-un accident cu skijet-ul în timpul vacanței sale din Italia, unde se afla împreună cu soția sa, Codruța.

După incident, cei doi nu au mai răspuns la telefon, stârnind îngrijorări.

Citește și: Cine este Andreea Perju. “Știi cum se spune, noi suntem persoane cu nevoi diferite, tocmai asta e frumusețea vieții!”

Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia

La scurt timp de la zvonurile legate de incidentul lui Valentin Sanfira, artistul și-a făcut apariția pe platformele online, confirmând astfel informațiile.

Artistul de muzică populară a distribuit o imagine alarmantă pe platformele de socializare.

El a confirmat că a avut un incident în Italia și a dezvăluit că a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior cu câteva zile în urmă.

În momentul de față, cântărețu l rămâne internat în spital și va trebui să treacă printr-un proces de recuperare. Bărbatul care este căsătorit cu Codruța Sanfira a explicat că, din nefericire, nu va putea să participe la spectacolele programate pentru următoarele săptămâni, dar are încredere că se va întoarce pe scenă

în viitorul apropiat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital.

Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos.
Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”,
a scris Valentin Sanfira pe pagina lui de Instagram.

Ce spunea finul lui Valentin Sanfira, în urmă cu doar o zi

Zilele trecute, Valentin și Codruța Sanfira au fost imposibil de contactat, în urma accidentului suferit de artist la picior. Cei doi nu au dat nicio veste prin telefon și nici nu i-au informat pe cei apropiați cu privire la situația lor.

Edward Sanda, finul lor, a dezvăluit că în ultimele zile nu a reușit să comunice cu nașii săi și că nu era conștient de vreun incident posibil în care să fie implicat Valentin.

„Nu știu nimic sincer. Nu am mai vorbit cu ei de câteva zile. O să îi sun să văd. Știu că au plecat într-un city-break, dar nu știu despre acest lucru” ,  a spus Edward Sanda, potrivit  Fanatik.ro.

De asemenea, internautii au luat cu asalt secțiunea de comentarii cu numeroase urări de sănătate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Multă sănătate, Vali! Dumnezeu a avut grija de tine! Bine că ești bine și te vei întoarce alături de cei pe care ii iubești și de publicul tău drag!”, ”Însănătoșire grabnică, Valentin! Te vei întoarce apasă și îți vei relua activitatea!”, ”Sănătate multă copil educat și frumos! Dumnezeu te iubește și pe tine și familia ta frumoasa!Ne pune la incercare pe oamenii buni! Însănătoșire grabnică! Doamne ajuta!”, au fost doar câteva dintre ele.

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța își anulează nunta pentru a doua oară: „Trebuie să refacem invitațiile”

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă." Mirela Vaida a trecut prin momente de spaimă, după ce a văzut ultima năzdrăvănie a fetiței sale de 7 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies