„Din păcate, nu am putut să merg mai departe. Am muncit destul de mult.” Lavinia Pîrva, anunț trist pe pagina sa de socializare! Ce s-a întâmplat cu soția lui Ștefan Bănică Jr.

„Din păcate, nu am putut să merg mai departe. Am muncit destul de mult.” Lavinia Pîrva, anunț trist pe pagina sa de socializare! Ce s-a întâmplat cu soția lui Ștefan Bănică Jr.
„Din păcate, nu am putut să merg mai departe. Am muncit destul de mult.” Lavinia Pîrva, anunț trist pe pagina sa de socializare! Ce s-a întâmplat cu soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva le-a dat fanilor săi din mediul online o veste neplăcută.

Lavinia Pîrva este o artistă îndrăgită de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcată datorită talentului său muzical, dar și a frumuseții sale înnăscute. Astfel, în vârstă de 38 de ani, artista a reușit de-a lungul timpului să evolueze din punct de vedere muzical, cântând pe cele mai mari scene ale țării și în cadrul diferitelor evenimente private, acolo unde a bucurat publicul prin intermediul repertoriului său vast.

Lavinia Pîrva și-a pierdut canalul de YouTube

Citește și: „Toți copiii mei au luat și de la mamele lor” Ce a spus Ștefan Bănică Jr. despre Andreea Marin

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, împărtășind imagini și videoclipuri cu evenimentele sale din viața

de zi cu zi.

De data aceasta, însă, artista a fost nevoită să le dea o veste nu tocmai plăcută fanilor săi din mediul online. Bruneta a anunțat că i-a fost închis canalul de YouTube, pe care a avut grijă să-l crească, din punct de vedere al abonaților, și unde a publicat proiectele sale de suflet.

Potrivit spuselor sale, acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că a realizat anumite cover-uri la unele piese care nu îi aparțin.

Deși spune că a acordat drepturi de autor și monetizare în schimbul pieselor urcate pe canalul personal de muzică,  Lavinia Pîrva  a rămas fără proiect și fără platformă.

„Hello! Vreau să vă povestesc un lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă, și anume că am pierdut canalul de Youtube. Canal pentru care am muncit destul de mult, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru faptul că am ales să cânt niște cover-uri ale unor piese sârbești.

Eu, fiind din Timișoara, crescând cu muzica asta, mi-a făcut plăcere să am astfel de muzică în repertoriu. Dar, din păcate, nu am putut să merg cu proiectul ăsta mai departe, deoarece producătorii și compozitorii piesei nu au fost de acord, astfel încât au ales să închidă canalul, deși eu le-am oferit, bineînțeles, monetizarea și am trecut drepturile autorilor. Dar, pur și simplu, nu au fost de acord.", a spus Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„E greu, e foarte greu. Pe măsură ce vremea trece, greutățile sunt mai mari.”Nicolae Botgros, cuprins de singurătate după moartea soției. Dirijorul a vorbit despre relația cu mama fiicei sale

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies