„Din punct de vedere tehnic era o infracțiune penală”. Regina Elisabeta, înfuriată de Prințesa Diana

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022

Ce dezvăluiri a făcut un autor regal despre relația dintre Regina Elisabeta și Prințesa Diana. Când s-a deteriorat relația dintre cele două.

Relația dintre Prințesa Diana și Regina Elisabeta a fost una extrem de controversată, pornind de la nunta din 1981 și până la moartea celei supranumite „regina inimilor”.

În anul 1981, toată lumea privea cu sufletul la gură nunta Dianei Spencer cu prințul Charles.

La câteva luni distanță, prințesa îl aducea pe lume pe prințul William, iar în anul 1984, Diana îl năștea și pe prințul Harry.

Toată lumea credea că legătura dintre Regina Elisabeta și nora sa este una armonioasă, însă, după moartea prințesei Diana, au ieșit la iveală mai multe detalii neașteptate.

Potrivit presei britanice, Regina Elisabeta și prințesa Diana au avut o relație complicată, care a culminat în anul 1991, atunci când prințul Andrew s-a căsătorit.

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a murit la 96 de ani[Sursa foto: Hepta.ro]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum s-a înțeles Regina Elisabeta a II-a cu Prințesa Diana. Ce relație controversată au avut cele două

Autor regal Andrew Morton, scriitorul cel mai bine cunoscut pentru biografia sa despre Prințesa Diana, fosta soție a Prințului Charles, a dezvăluit în cadrul unui nou volum, ce s-a întâmplat în anul 1991 între regina Elisabeta și prințesa Diana.



Potrivit acestuia, Regina Elisabeta ar fi ajuns la capătul răbdării atunci când mariajul prințului Charles și mariajul prințului Andrew s-au prăbușit în același timp, divorțul fiind un lucru de neacceptat în Familia Regală, până la acel moment.

Autorul regal notează în volumul său că separarea Prințului Charles de Lady Diana a afectat-o foarte mult pe Regina Elisabeta:

„În anii 1990, echilibrul ei remarcabil a fost testat mult mai mult decât am știut vreodată.

Și-a permis să se îndepărteze de obiceiurile înrădăcinate ale unei vieți obișnuite.

Nu mai bea un singur martini uscat seara, iar personalul ei a observat că acel consum modest de alcool al Majestăţii Sale a crescut considerabil.”, se arată în cartea autorului regal.

Citeste si: Câinii Reginei Elisabeta. Cum a ajuns rasa Corgi cunoscută în întreaga lume datorită ei

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Printesa Diana
Printesa Diana nu a fost mereu pe placul Reginei Elisabeta[Sursa foto: Shutterstock]

De asemenea, mai este menționată și legătura dintre Lady Diana și cumnata sa, Sarah Ferguson(Fergie), care nu a fost bine văzută de către Regina Elisabeta.

În carte este amintit momentul în care Diana, împreună cu Sarah și cu alți prieteni s-au îmbrăcat în polițiști, pentru a-l „aresta” pe prințul Andrew la casa în care acesta se afla în ultima seară de burlăcie.

Regina Elisabeta a aflat de acest moment și a fost extrem de nemulțumită.

Odată ce povestea a apărut, monarhul a fost profund enervat că viitoarea regină a Angliei a fost văzută hoinărind prin Londra îmbrăcată ca un ofițer de poliție, ceea ce din punct de vedere tehnic era o infracțiune penală. Diana a fost chemată să o vadă .”, scrie autorul regal Andrew Morton, potrivit mirror.co.uk.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Era singura persoană care putea conduce mașina fără a avea permis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies