Dincolo de fațada bogăției. Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare

cum sa descoperi adevarata stare financiara
Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare

Există nenumărate persoane care sunt cu adevărat bogate, dar există și unele care doar își doresc să arate acest lucru. Însă știați cum puteți recunoaște a doua categorie?

Aflați din rândurile următoare care sunt semnalele de luat în seamă atunci când vine vorba despre arătarea bogăției pe față, dar și adevărul din spatele acestei aparențe. 

 

10. Când cineva este un stereotip al unei femei bogate

Pe locul 10 se află momentul în care o persoană este efectiv stereotip al unei femei bogate.

Cu alte cuvinte, aspectul unei astfel de femei, este scos din revistele oamenilor care se află într-o stare financiară extrem de bună, începând de la hainele pe care le poartă, brandurile afișate, până la mașinile pe care le conduc și bijuteriile pe care le expun în viața lor de zi cu zi. Acest aspect nu înseamnă că fiecare persoană care afișează toate aceste lucruri este cu adevărat bogată, iar pe de altă parte, chiar dacă le putem observa, nu putem contesta faptul că acestea nu sunt cu adevărat bogate, totul constă în micile detalii. 

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță fără efort. Ghidul complet pentru a te îmbrăca scump și cu stil!/ EXCLUSIV

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

9. Când cineva se străduiește prea mult cu hainele

Pe locul 9 se află momentul în care o persoană se străduiește mult prea mult atunci când vine vorba despre vestimentație. Mai exact, este vorba despre persoanele care se îmbracă scump, își doresc să fie întotdeauna elegante, însă la un moment dat acestea nu vor face nimic altceva decât să dea impresia că poartă efectiv o uniformă și că se străduiesc mult prea mult în această direcție. Persoanele care fac acest lucru își doresc să compenseze în exces pentru ceva ce nu există cu adevărat în viața lor.

 

Un exemplu de luat în calcul în acest sens este și documentarul despre Anna Delvey, o falsă socialistă care a reușit cu adevărat să păcălească societatea de elită din New York, pretinzând că este foarte bogată, doar datorită faptului că s-a îmbrăcat foarte discret, foarte simplu, mai avea etichete de designer, dar nu s-a străduit în mod evident să impresioneze oamenii. Astfel, aceasta este modalitatea principală, dar totodată considerată a fi și un limbaj secret în momentul în care cineva chiar este cu adevărat bogat, în comparație cu persoanele care se străduiesc prea mult și nu fac nimic

altceva decât să se prefacă. 

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

8. Când cineva prezintă prea multe detalii din viața personală într-o conversație

Pe locul 8 se află momentul în care vă implicați mult prea mult într-o conversație și oferiți detalii fără să fie necesar despre viața personală.

Cu alte cuvinte, este vorba în special despre momentele în care vă aflați într-o conversație cu o altă persoană sau cu mai multe, iar tot ce doriți să faceți este să expuneți cât mai multe detalii despre viața voastră personală, despre cine sunteți, ce ați făcut, unde ați mers, ce dețineți și așa mai departe. Și aici, exact ca în cazul anterior, nu faceți nimic altceva decât să supracompensați ceva ce poate că nici nu există, în zilele noastre există nenumărate persoane care își doresc să afirme anumite lucruri despre ele, deși au tendința să nu fie toate adevărate, doar pentru
a ieși în evidență într-un mod sau altul. 

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

7. Când cineva are un cont de Instagram perfect

Pe locul 7 se află momentul în care o persoană deține un cont de Instagram absolut perfect. Mai exact, este vorba despre persoanele care își îngrijesc extrem de bine pagina de instagram, totul pare extrem de luxos, ceea ce le face să pară destul de suspecte în acest sens, dacă chiar sunt într-adevăr bogate sau doar vor să pară. Bineînțeles că există nenumărate persoane pe care le cunoaștem și dețin o stare financiară extrem de bună, iar de asemenea dețin și o pagină de instagram pusă la punct, însă cu toate acestea nu toate cazurile sunt la fel. De cele mai multe ori, oamenii cu adevărat bogați nu-și doresc să se expună cu absolut tot ce fac pe pagina lor de instagram sau în general, în mediul online, ci preferă să țină aceste lucruri private. 

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

6. Când cineva evită să plătească

Pe locul 6 se află momentul în care o persoană evită să plătească. Mai exact, în zilele noastre există nenumărate persoane care par cu adevărat încrezătoare își doresc să aibă autoritate indiferent de locul în care se află, deseori există și persoane care în momentul în care ies în oraș și vine vorba despre achitarea plății, la final, fie acestea dispar, fie se fac ca au uitat cardul de credit acasă, iar în unele cazuri totul se complică și se ajunge la o întreagă scenă. Bineînțeles că există nenumărate persoane care sunt cu adevărat bogate și preferă să fie zgârcite în unele situații, dar pe de altă parte există și persoanele care doar se prefac că sunt bogate, iar în astfel de situații, dispar. 

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

5. Când cineva se crede mai bun decât toți 

Pe locul 5 se află momentul în care o persoană se crede mai bună decât oricine altcineva. Bineînțeles când toate persoanele bogate fac parte din această categorie, însă cu toate acestea există și persoane care doar își doresc să pară bogate, și care cred că au autoritate mult mai mare în comparație cu persoanele din jurul lor, crezându-se astfel, mult mai bune, în comparație cu toate persoanele din jurul lor. Acest aspect nu este deloc unul în regulă, excepția fiind doar în momentul în care vine vorba despre funcția pe care persoana se poziționează, în special fiind vorba despre locul de muncă. 

Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

4. Când cineva exagerează cu promisiuni false

Pe locul 4 se află momentul în care o persoană exagerează cu promisiunile false. Cu alte cuvinte, pot exista nenumărate persoane care sunt cu adevărat generoase, însă există și persoane care doar spun că se vor ține de anumite lucruri, însă situația stă cu totul și cu totul diferit. In această categorie intră în special persoanele care vor veni în diverse momente ale vieții cu tot felul de promisiuni, însă mai târziu se va dovedi că acestea nu le vor respecta niciodată. Persoanele în cauză tind să facă acest lucru doar pentru a își spori propria valoare și a se crede mai presus de oricine, deși nu sunt. 

bogatie falsa
Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

3. Când cineva trece cu vederea detaliile hainelor

Pe locul 3 se află momentul în care o persoană trece cu vederea detaliile hainelor lor. Acest punct este legat în strânsă legătură cu un altul menționat anterior, cel despre străduința lor în ceea ce privește hainele de brand, însă cu toate acestea un aspect extrem de important atunci când vine vorba despre vestimentație, este și detaliile. De exemplu, în momentul în care o persoană alege să se îmbrace într-un costum elegant, aceasta poate are tendința să-și aleagă o pereche de butoni nu tocmai scumpi, așa cum ar dori să pară, pantofii pe care îi poartă, poate nu sunt de cea mai bună calitate, iar materialul costumului poate să fie unul extrem de simplu. Deseori, oamenii cu adevărat bogați au tendința să poarte haine cel puțin decente, în ceea ce privește calitatea lor, motiv pentru care acordă o atenție sporită acestor detalii și nu numai. 

aparente ale bogatiei
Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

2. Când cineva nu are consistență

Pe locul 2 se află momentul în care o persoană nu are consistență. Această consistență ține în special de comportament și nu numai, fiind vorba despre toate aspectele menționate până în acest moment, care dacă, se află în special la o persoană cu adevărat bogată, acestea vor exista în mod constant, însă cu toate acestea, dacă este vorba despre o persoană care doar își dorește să pară bogată, deși nu este, cu toate că nu este nimic greșit în acest lucru, nu va avea consistența pe care o vedem la nenumărate persoane cu un statut înalt. 

ce se afla in spatele bogatiei
Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]

1. Când cineva nu observă și nu se uită la detalii

Pe locul unu se află momentul în care o persoană nu observă detaliile, dar nici nu se uită la ele în mod special. Aceasta este una dintre greșelile regăsite la nenumărate persoane, dat fiind faptul că, dacă le vei privii per ansamblu, vei putea vedea o imagine pusă la punct și foarte elegantă deseori, însă cu toate acestea, dacă te uiți puțin mai atent, vei observa că lucrurile nu stau tocmai așa. Persoanele care sunt cu adevărat înstărite vor avea întotdeauna o formă de cunoaștere deosebită, o formă de clasă și o formă de educație nelipsită, inclusiv anumite trăsături specifice în comportament. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre persoanele care doar se dau a fi bogate, deși nu sunt, acestea vor avea doar o parte a pachetului menționat anterior, neexistând atenția la detalii. 

dincolo de fatada bogatiei
Cum să descoperi adevărata stare financiară în spatele aparențelor vestimentare[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies