Dinu Maxer, despre emoțiile trăite în momentul nunții. Ce spune artistul despre acest eveniment important din viața oamenilor. “Nu este ușor să treci pentru nuntă.”

Dinu Maxer, despre emoțiile trăite în momentul nunții. Ce spune artistul despre acest eveniment important din viața oamenilor. “Nu este ușor să treci pentru nuntă.”
Dinu Maxer, despre emoțiile trăite în momentul nunții. Ce spune artistul despre acest eveniment important din viața oamenilor. “Nu este ușor să treci pentru nuntă.”

Dinu Maxer a vorbit despre nuntă și despre emoțiile care îi încearcă pe oameni în aceste momente speciale.

Dinu Maxer, cunoscutul și îndrăgitul artist, a ajuns să iubească din nou, iar în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, a vorbit despre cel mai important eveniment din viața lui și ce crede el despre acest moment unic. 

“Faptul că am găsit persoana potrivită. Nunta, chiar dacă tradiția populară ar trebui să fie unică în viața unui om, vreau să-ți spun că nunta este un eveniment incredibil pentru un om.

Este o senzație pe care eu, sincer, îmi doresc să o retrăiesc. Eu sunt artist, nu am “hobby-uri”, nu am nici băutul, nici fumatul, nici drogurile, viciile. Se pare că sunt dependentul celui mai mare drog, cum spun starurile de la Hollywood, scena. Scena îți dă cea mai mare euforie și cea mai mare nebunie, părerea mea, adrenalina. Am ieșit de la un spectacol la 12 noaptea, cu foc de artificii, am condus până în București și abia la cinci dimineața m-a luat somnul.
Deci îți dai seama cat a ținut adrenalină.”,
a spus Dinu Maxer.

Ce crede artistul Dinu Maxer despre nunți și cum vede acest eveniment important din viața unui om

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre dezavantajele de care a avut parte pentru că era un bărbat frumos: „Frumusețea la bărbat nu ajută aproape deloc. Ba dimpotrivă, este un impediment.”

Chiar dacă scena este cea care îi dă cea mai mare adrenalină, în momentul în care a avut evenimentul special din viață, spune că emoțiile trăite au depășit orice senzație de până atunci.

Artistul mărturisește că nu există nunta perfectă, iar atunci când merge să prezinte astfel de evenimente, încearcă să păstreze echilibrul, în ciuda micilor nereguli care apar în locația respectivă.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

“Cu toate acestea, vreau să-ți spun că la nuntă m-am simțit mai prinț decât la orice apariție pe scenă. Este o senzație atât de șmecheră, încât eu sfătuiesc oamenii să nu refuze. Într-adevăr, nunta e întotdeauna presărată cu mici probleme. Nu există nuntă perfectă. Atunci când mă duc și prezint nunți, eu le spun mirilor din start: “nu vă încărcați cu problemele care sunt. Sunt iminente, de fiecare dată la cine nu te aștepți să-ți facă probleme.”

Nu a venit o persoană, că meniul nu a fost adus la ora respectivă, că întârzie muzicanții. Și atunci, eu, ca prezentator, încerc să echilibrez situația și să-i ajut. Nu este ușor să treci pentru nuntă.”, a mai spus artistul.

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies