Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”
Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

Virginia și Larisa au avut parte de un schimb acid de replici.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, aduce în prim-plan o discuție aprinsă între Larisa și Virginia.

Citește și: Cosmin, deranjat de gestul Ștefaniei față de Robert! La ce concluzie au ajuns cei doi parteneri: „Poți să faci complimente unui alt băiat, dar gestul ăla mi s-a părut un pic cam prea mult.”

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia
Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Robi, glumă nepotrivită la adresa Robertei! Cum a reacționat Virginia când a văzut imaginile: „Nu mi-a plăcut expresia. Ea în sine ar putea fi spusă de un băiat singur.”

Larisa: A deranjat-o pe Virginia faptul că eu am spus la un moment dat că din atitudinea lui Robi, cel puțin asta am înțeles, că ar fi fost ușurat dacă ar fi plecat Virginia.

Asta am spus atunci. Am zis că asta cred eu. Nu știu ce a deranjat-o atât. Mă putea contrazice și atât sau putea să îl întrebe pe Robi.

Virginia: Nu puteam, pentru că nu am auzit. Nu eram lângă tine. Eram la băieți. Am văzut acum la televizor. Nu puteam să îți răspund pentru că nu eram aici. Nu puteam să îți dau atunci replica, de aceea ți-am dat-o acum.

Nu am spus că e greșit că ai vorbit cu Julia separat, pentru că e normal. Ea a spus că bârfiți și așa aici și te mai împarți.

Larisa: Scuze că te întrerup, dar acum ai o atitudine foarte bună și vorbești foarte ok. Pare că vrei să lămurim. Când ai vorbit pe conexiune părea altceva, de aceea nici nu am vrut să îți dau apă la moară.

Virginia: Eu te-am întrebat și data trecută, când m-ai votat spre eliminare, de ce nu m-ai luat deoparte să vorbim și ai zis că tu nu poți să rezolvi cu mine. Eu cred că am avut prima intenția.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Larisa: Ce aș fi putut eu rezolva?

Virginia: Păi și acum de ce spui că am eu ceva? Că vorbesc cum vorbești și tu.

Larisa: Tu ai o atitudine așa și mă deranjează când toată lumea spune că eu am o atitudine arogantă.

Virginia: Ai spus că de ce nu am dat eu atunci replica, dar eu nu eram aici.

Am dat-o acum pe conexiune, după ce am văzut la televizor.

Larisa: M-am exprimat greșit .”, au discutat cele două concurente.

Virginia, deranjată de Larisa și Julia

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia
Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia[Sursa foto: Instagram]

Concurenta susține că ceea ce au spus Larisa și Julia despre ea și Robi sunt informații neadevărate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Virginia: M -a deranjat și ce a zis Julia și ce a zis Larisa. Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta. Poți să spui că Robi îmi dă semne să mă despart eu de el, dar mi se pare foarte exagerat să spui că el s-ar simți ușurat dacă eu aș pleca.

Larisa: Am spus că așa cred eu.

Andreea Mantea: E părerea ei.

Virginia: E părerea ei. Și eu pot să am o replică la părerea ei.

Andreea Mantea: Da, dar să nu își mai spună părerea?

Virginia: Nu am spus să nu își mai spună părerea, dar și eu mereu când nu o să-mi convină părerea ei, o să-mi spun și eu părerea .”, a mai spus Virginia.   



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este noua concurentă din Casa Iubirii? Ce își dorește Rebecca de la un bărbat: „Fizic, îmi plac băieții înalți. Mai mult mă uit la înălțime și la zâmbet.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies