„Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult!” Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus

„Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult!” Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus
„Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult!” Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus

Vlăduța Lupău a vorbit despre momentele tensionate din căsnicia sa cu Adi Rus, după nouă ani de relație.

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Discreți din fire, cei doi au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, astfel încât nu multă lume știe detalii din interiorul mariajului lor.

Vedeta și soțul său sunt împreună de mai bine de nouă ani, iar de curând au devenit părinții unui băiețel pe nume Iair.

Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și soțul său

Citește și: „Pe vremea în care eu eram tânără.” Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vlăduța Lupău este o prezență foarte activă pe scenă, fiind apreciată de publicul larg pentru voioșia de care dă dovadă de fiecare dată.

Astfel, puțini sunt cei care știu că de fapt, în relația pe care o are cu soțul său, ea este cea matură, din punctul de vedere al vârstei. Mai exact, între Vlăduța Lupău și Adi Rus este o diferență de trei ani, fotbalistul fiind mai mic decât soția sa.

Chiar și așa, artista a mărturisit că nu a contat deloc această diferență pentru ei, mai ales că nu este una sesizabilă.

 „Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare. Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit (râde), se plânge el!”,   a povestit Vlăduța Lupău pentru Viva.ro.

Cum depășesc Vlăduța Lupău și Adi Rus momentele tensionate din cuplu

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu starea de sănătate a artistei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus

Tot în cadrul aceluiași interviu, artista a declarat că în cadrul mariajului său, ca în orice altă căsnicie de altfel, mai există mici certuri, pe care, atât ea, cât și soțul său, încearcă să le depășească. Potrivit spuselor sale, de cele mai multe ori acestea izbucnesc din cauza faptului că artista muncește prea mult, iar soțul său este un bărbat protector.

„Mulțumim Lui Dumnezeu, nu am avut momente critice și niciodată nu s-a pus această problemă. Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine", a mai mărturisit artista, pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies