Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere

Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere
Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere

Emisiunea “Draga mea prietena” a adus din nou in centru atentiei discutiile pe baza dietei raw vegan. Adeptii acestui stil de viata spun ca dieta poate preveni si vindeca unele boli precum cancerul in vreme ce medicii desi nu contesta beneficiile raw vegan, spun ca in alimentatie trebuie sa existe un echilibru.

Invitatii din platou, medicul generalist Ovidiu Penes, doctorul Andrei Laslau si adepta dietei raw vegan Anca Lungulesei si-au expus puncetele de vedere cu privire la acest subiect.

“Suntem unici din punct de vedere genetic, genele ne conditioneaza modul in care metabolizam, modul in care avem satietate sau nu” spune medicul generalist Ovidiu Penes.

“O dieta vegana este greu de tinut. Poti sa o tii si fara sa dezvolti anumite boli, presupunand ca suplinesti alimentatia cu niste produse.

Veganii care nu iau suplimente de calciu de exemplu, au un risc de fractura cu 30% mai mare decat cei care mananca produse animale” este de parere Andrei Laslau.

Studiile arata ca proteina de origine animala scade riscul de accident vascular.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adeptii dietei vegan spun ca cu ajutorul alimentatiei raw vegan puteti se pot trata sau ameliora anumite boli.

“Bolile, inclusiv cancerul isi pot avea originea in felul in care noi ne alimentam si interactionam cu mediul. Exista tot felul de studii care arata acest lucru” spune doctorul Ovidiu Penes.

“Alcalinizandu-va excesiv datorita consumului de raw vegan sau acidifiidu-va excesiv datorita consumului de carne veti da un stres organismului pentru ca organismul va incerca sa duca pH-ul intr-o zona naturala” a mai adaugat doctorul Penes.

Uite care este concluzia la care au ajuns cei trei invitati!

##VIDEO18917##



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies