Distanta poate fi un impediment intr-o relatie! Tine cont de sfaturile noastre pentru a mentine vie legatura

Distanta poate fi un impediment intr-o relatie! Tine cont de sfaturile noastre pentru a mentine vie legatura
Distanta poate fi un impediment intr-o relatie! Tine cont de sfaturile noastre pentru a mentine vie legatura

Majoritatea persoanelor cred ca relatiile la distanta sunt sortite pieirii. Studiile arata insa ca nu este tocmai asa!

Tehnologia avansata iti permite sa comunici foarte des cu persoana iubita. Mesajele, e-mail-urile, apelurile video si telefonia sunt  ustensile care te ajuta sa faci fata mai usor distantei.

Cercetatorii spun ca relatiile la distanta creeaza o legatura si mai puternica intre tine si iubitul tau asta pentru ca imboldul este sa va exprimati mai des sentimentele si sa dezvaluiti mai multe lucruri personale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru a pastra flacara vie programati intalniri periodice

in locuri romantice pe care sa le explorati impreuna. De exemplu petrece impreuna cu jumatatea ta un weekend la munte. Inchiriaza o cabana unde sa fiti doar voi doi si mergeti in drumetii sau savurati o sticla de vin in fata focului din semineu.

Daca iubitul tau este departe de tine asta nu insemna cat tu nu mai trebuie sa iti traiesti viata. Fa-ti prieteni, iesi in oras si bucura-te de timpul tau liber.

Astfel cand veti vorbi la telefon vei avea ce sa ii povestesti!

Nu in ultimul rand nu uita ca distanta nu inseamna nimci cand dragostea este reala.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies