Distrează-te cu prietenii. Cele mai tari jocuri pentru adulți

Cele mai tari jocuri pentru adulți
Cele mai tari jocuri pentru adulți

Află din rândurile următoare care sunt cele mai tari jocuri pentru adulți pe care le poți încerca la o petrecere cu prietenii.

Serile cu prietenii sunt cu siguranță unele așteptate. Indiferent de moment sau de activitățile pe care le facem pe parcursul acestor întâlniri, revederea cu cei mai buni prieteni constituie un moment de bucurie. Pe lângă povești, băuturi și mâncare, o seară ne neuitat cu prietenii conține și o serie de jocuri distractive pe care să le desfășurați împreună.

Fie că vorbim despre jocuri de societate, board games sau online, serile devin de-a dreptul memorabile în urma unor astfel de jocuri.

Distracția și voia bună sunt la ele acasă, iar compania persoanelor apropiate ne aduce bucurie și amintiri de neuitat.

Descoperă în continuarea articolului câteva idei de jocuri pe care le poți desfășura la petrecerile cu prietenii și bucură-te de compania persoanelor dragi într-o seară de neuitat!

Jocuri pentru adulți pentru serile de neuitat

Jenga

Citește și: Nouă activități de făcut acasă cu prietenii

Cele mai tari jocuri pentru adulți
Cele mai tari jocuri pentru adulți[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Jenga este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri, atât de către cei mici, cât și de adulți. Suspansul pe care acest joc îl creează este ingredientul secret pe care petrecerea ta cu prietenii trebuie să îl aibă. De aceea, ai nevoie de un set cu blocuri de lemn identice din care va trebui să construiți un turn.

Ulterior, fiecare participant va trebuie să scoată cu atenție câte un bloc și să-l pună deasupra turnului. Trebuie să dați dovadă de multă îndemânare și răbdare pentru că structura poate să se prăbușească în orice moment.

Mațele încurcate

Dacă pe parcursul petrecerii vă simțiți nostalgici și vreți să încercați unul dintre jocurile copilăriei, atunci mațele încurcate constituie un joc memorabil, care cu siguranță va stârni multe hohote de râs.

Din grupul vostru de prieteni trebuie să alegeți un medic, care se va duce într-o altă cameră și va aștepta ca ceilalți participanți la jos să se țină de mâini și să se încurce unii cu alții. Mai exact, veți acționa asemenea unor mațe încurcate, adoptând diferite poziții bizare, dar fără să vă dați drumul la mâini. Ulterior, medicul va trebui să vă mute în așa fel încât să descurce mațele, dar cu mare grijă pentru ca acestea să nu se rupă.

Continuă propoziția

Cele mai tari jocuri pentru adulți
Cele mai tari jocuri pentru adulți[Sursa foto: freepik]

Acesta este un joc foarte distractiv pentru petrecerile cu prietenii. Membrii grupului trebuie să se așeze în cerc. Pe rând, fiecare dintre ei va spune pe rând cuvântul „Eu”. Ulterior, după ce toată lumea rostește acest cuvânt, persoana din stânga fiecărui membru îi va spune un alt cuvânt pe care îl va folosi pentru a continua propoziția.

De exemplu, dacă persoana din stânga ta îți spune „galopez”, tu trebuie să spui propoziția „Eu galopez”. Se pot folosi diferite combinații de cuvinte, astfel încât să rezulte propoziții cât mai amuzante. Jocul trebuie să se desfășoare într-un ritm alert, iar participanții trebuie să fie atenți când le vine rândul și să țină minte propoziția pe care o are de spus. Ulterior, atunci când greșesc sau nu sunt atenți, vor primi alte cuvinte pe care trebuie să le adauge la propoziția inițială.

Jocuri cu provocări pentru petreceri animate

Următoarea carte

Pentru acest joc vei avea nevoie de un pachet de cărți. Fiecare jucător își va alege o carte, iar apoi acestea vor fi amestecate. Pachetul se pune cu fața în jos, iar pe rând, fiecare jucător trage o carte în timp ce rostește o provocare. De exemplu: „Următoarea carte va face precum găina”, iar persoana care și-a ales cartea respectivă trebuie să îndeplinească provocarea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Adevăr sau Provocare

Citește și: 70 Întrebări şi provocări pentru jocul „Adevăr sau Provocare”

Cele mai tari jocuri pentru adulți
Cele mai tari jocuri pentru adulți[Sursa foto: freepik]

Adevăr sau Provocare este un joc nelipsit de la petrecerile cu prietenii. Prin intermediul acestui jos poți să descoperi lucruri neștiute despre prietenii tăi și în același timp să te distrezi prin intermediul celor mai trăsnite provocări. Regulile sunt simple: fiecare jucător este întrebat ce alege dintre adevăr sau provocare. În cazul în care alege adevăr, atunci trebuie să răspundă cu adevărat sau fals la o întrebare, iar în cazul în care alege provocare, atunci va trebui să îndeplinească o provocare. În cazul în care nu vrea să execute provocare, poate să bea un pahar de alcool.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies