DJ Morris divorțează de soția sa, la trei săptămâni de la cununia civilă? Ce se întâmplă cu cei doi

DJ Morris divorteaza
DJ Morris divorteaza dupa 3 saptamani de casnicie

Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț la Judecătorie la trei săptămâni de la cununia civilă. Ce se întâmplă în familia lor.

Veste de-a dreptul neașteptată în showbiz-ul românesc! La doar trei săptămâni de la cununia civilă, DJ Morris și soția sa au divorțat.

Pe 17 decembrie 2021, DJ Morris și Emilia au ajuns la Starea Civilă și păreau mai fericiți ca niciodată. Însă, pe 7 ianuarie 2022, soția artistului a decis să depună actele de divorț, iar acest lucru i-a luat prin surprindere chiar și pe cei mai apropiați membri ai familiei celor doi.

După doar 10 luni de relație, DJ Morris credea că Emilia este femeia lângă care vrea să îmbătrânească, așa că au decis să se cunune civil. Cu toate acestea, la doar trei săptpmâni de la acest eveniment, se pare că femeia ar fi depus actele de divorț și, mai mult de atât, s-ar fi întors și la fostul ei iubit cu care s-a iubit timp de 18 ani.

DJ Morris
DJ Morris s-a căsătorit după 10 luni de relație[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Suntem împreună de 10 luni, dar am simțit că ea este sufletul meu pereche. Așa că nu am mai așteptat prea mult și am decis să ne căsătorim. Era cazul, oricum, pentru mine să fac și acest pas, nu avea rost să mai aștept, mai ales că amândoi știam că suntem potriviți unul pentru celălalt”, spunea, acum câteva zile, DJ Morris.

Cu toate acestea, actele erau deja depuse la Judecătoria Sectorului 3 din București. Însă povestea se complică, deoarece DJ Morris, Marius Gelu Iancu, pe numele real, neagă divorțul. În plus, bărbatul cu care Emilia are un copil de 18 ani susține  că cei doi locuiesc în continuare împreună de la Revelion.

Citeste si: Fiul actriței Priscilla Presley s-a căsătorit cu aleasa inimii lui

Dj Morris neagă orice afirmație făcută cu referire la divorț
Morris divort
Ce spune Morris despre divort[Sursa foto: Instagram]

Marius Gelu Iancu neagă însă că ar divorța, în ciuda faptului că pe portalul instanțelor figurează deja procesul, iar peste aproape trei săptămâni va avea loc și o înfățișare în fața magistraților.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pregătesc de nuntă? Cum s-au dat de gol

„Nu divorțează nimeni. Nu vreau să vorbesc prea multe despre treaba asta. O să vorbesc mai multe la Cristi (Brancu, n. red.) la emisiune, că și așa s-a supărat că am vorbit în altă parte. Am făcut public că ne-am căsătorit în februarie. Dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Locuim împreună. Totul e ok, nu vreau să intru în alte polemici, nu vreau să dezbat subiectul, totul este în grafic”, a mai declarat DJ Morris pentru Fanatik.ro.

Contactată telefonic, și soția artistului a zis că nu divorțează și că este foarte fericită cu el.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies