DJ romani mixeaza pe 4 camioane in caravana Liberty Parade 2014

DJ romani mixeaza pe 4 camioane in caravana Liberty Parade 2014
DJ romani mixeaza pe 4 camioane in caravana Liberty Parade 2014

Fanii muzicii dance sarbatoresc inca un an de distracţie fara limite.

Liberty Parade, o manifestare plina de culoare si veselie, suna adunarea sambata, 26 iulie, la ora 16:00 in staţiunea Olimp. De aici va porni cea mai cool caravana formata din 4 camioane, ce va transforma drumul dintre Olimp si Black Sea Arena intr-un urias ring de dans. Imbracaţi in costume fistichii – de la mumii, poliţisti, pompieri, purtatori de masti de gaze sau de carnaval, la tineri care se distreaza tragand dupa ei cate o sanie, o papusa gonflabila sau oameni care isi fac piscina in masina – fanii LIBERTY PARADE sunt pregatiţi de o petrecere de pomina.

16 Dj romani vor mixa in cele 4 camioane de la CARAVANA Liberty Parade care pleaca la ora 16:00 din staţiunea Olimp, trec prin Neptun, Jupiter, Cap Autora, Venus si vor ajunge la Black Sea Arena – pe plaja dintre Venus si Saturn, la ora 19.00.

Mainstream dance music: Asher& ScreeN, Marc Rayen, DJ Dark. Shidance.

Tech house si funky house: Ciprian Iordache (Dj care deţine label-ul Microtech Records, mixeaza tech house si burlesque), Gruuvelement's- Mihai si Wacs (realizatorii unei emisiuni

difuzate in fiecare marţi noaptea la Vibe FM, au lansat piese la labeluri ca Natural Rhythm, Groove On, Stereo Production) S-Funk (un excelent producator de tech house care are la activ cateva piese la Microtech Records).

Deep house, nu disco, indie dance: Paul Masters (mixeaza emisiunea Home Clubbing la Vibe FM, adept al stilurilor nu-disco si indie dance), DJ Menthol (rezidenta Vibe FM si Radio Brasov, mixeaza deep house), Andu (rezident Vibe FM si realizatorul programului Staţie de distracţie la Radio 21 de luni pana vineri, 10:00 – 13:00),

Afgo (rezident Tan Tan Beach si Vibe FM, mixeaza deep house).

Tech house, techno, minimal techno: Ciupy& Mihai Bejenaru (rezidenţi Vibe FM din 2011, au la activ piese lansate la Dot One Records, Tulipe Records, Recovery Tech), Christian Green (rezident Vibe FM de la lansarea radioului, a mixat pe scena Liberty Parade caţiva ani la rand, pregatit sa incinga atmosfera din camioane), Emi Mateis (debutant Liberty Parade, un DJ si producator apreciat in underground, cu release-uri la Quanticaman Records si Natural Rhythm).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mii de costume colorate, inspirate din legende si povesti se vor intalni cu zeci de mii de alte suflete imbracate in pura energie la scena Black Sea Arena. Sageţi de lasere, scuturi de flacari si armate de zeci de mii de waţi s-au pregatit pentru o noapte magica in Arena.

Cum ajungi la LIBERTY PARADE: Din Constanţa exista curse regulate CFR catre Gara Neptun si Gara Mangalia sau curse cu microbuzul catre Mangalia

Detalii: http://libertyparade.radio21.ro/#section=locatie

Anul acesta, fanii muzicii dance vor avea parte de un show complet iesit din tipare: scena va fi o butaforie in forma unui coif de gladiator, ce va prinde viaţa pe ritmurile electrizante ce vor rasuna in difuzoare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Scena LIBERTY PARADE 2014 va avea 60 de metri lungime, iar in cel mai inalt punct al ei va masura 17,5 metri, in timp ce pupitrul Djilor de la care se va dezlanţui nebunia va fi amplasat la 5 metri

inalţime. Desfasurarea de forţe este una fara precedent: 16 TIR-uri cu echipamente si 2 TIR-uri cu elemente de decor.

In noaptea de  26 iulie, generatoarele evenimentului vor trebui sa faca faţa unui consum de un milion de waţi pe ora. 200 de metri patraţi de ecrane led vor lumina cerul, alaturi de 400 de mii waţi de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumina (lasere si led-uri).

10 Dj romani (Debutantii Just 2& Luca M, Jasc& Carlos, veteranii Dj Andi, Dj Optick, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Raoul Russu) vor mixa alaturi de invitatul strain UMEK, pe scena de la Black Sea Arena.

Imnul „Liberty Parade” 2014 este piesa „Set me Free” lansata de DJ Andi feat. Alexandra Stan.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies