DJ Wanda, capabilă de orice ca să se vindece de boala de care suferă: ”L-aş lua de mână şi...”

DJ Wanda, capabilă de orice ca să se vindece de boala de care suferă: ”L-aş lua de mână şi...”
DJ Wanda, capabilă de orice ca să se vindece de boala de care suferă: ”L-aş lua de mână şi...”

La câteva luni după ce a mărturisit că e bolnavă grav şi a mers în Turcia pentru investigaţii amănunţite, DJ Wanda a mărturisit că şi-ar dori ca iubirea să o vindece.

 

 

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, DJ Wanda a mărturisit că ar fi capabilă să se mărite dacă s-ar vindeca, scrie WOWbiz.ro

 

„Nu mă las. E un moment în care trebuie să trăieşti, trebuie să trăieşti cu tot ce înseamnă viaţa. Mi-aş dori tare mult ca iubirea să vindece. Crede-mă  că l-aş lua de mână şi aici ne-am căsători”, a mai spus DJ Wanda.

Mai mult de atât, ea a dezvăluit că i s-a făcut rău chiar înainte de emisiune:

 

„Mi-a fost puţin rău chiar fix inainte să intru la voi. Ideea e că ai momente dificile, n-aş prea vrea să spun exact cum e starea. În principiu eu am vomitat puţin mai devreme”, a mai spus DJ Wanda.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dj Wanda scrie pe blog dezbracata. Doar goala ii vine inspiratia?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies