Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”
Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Cătălin Botezatu şi-a spus părerea despre Adelina Pestriţu. Uite ce crede cu adevărat despre ea!

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu a pus tunurile pe vedetele autohtone. Apreciatul creator de modă a vorbit, fără menajamente, despre faptul că multe reprezentante ale Evei de seama din showbiz au probleme în alegerea hainelor şi îşi fac apariţia la evenimente îmbrăcata ori strident, ori nepermis de banal.

"Dacă vrei să fii cu adevărat influencer, trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare...

Nu mai suport scuzele astea la evenimente "Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă. "Păi ce naiba mai cauţi aici, le zic eu. "Să se ducă acasa mai întâi, să se spele, că poate put, ma scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment. Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prooost. Şi vreau să vă mai spun ceva.
Ca să fii influencer, trebuie să faci ceva în viaţă, să fii cineva, să rămână ceva după tine. Dintre fete le apreciez pe Ceuşanca, pe Fabuloasele şi pe Adelina. Ade pe lângă faptul că e superbă, este îmbrăcată şi aranjată mereu impecabil şi munceşte pentru poziţia de care se bucură. Uitaţi-vă cum arată atât pe instagram cât şi la emisiuni sau la evenimente. Din punctul meu de vedere în România sunt patru-cinci influenceri, nu mai mult",
a
declarat Cătălin Botezatu pentru kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

L-am întâlnit pe Cătălin Botezatu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" la evenimentul aniversar al unui cunoscut salon de înfrumuseţare din Capitală. Îmbrăcat ca un adevărat fashion icon, ceea ce şi este de fapt în România, designerul a fost în centrul atenţiei.

Cele mai iubite vedete din showbiz au participat la evenimentul respectiv, oferind apariții de neuitat. Întrucât tema petrecerii a fost Blonde Ambition Party, multe din celebritățile invitate au purtat peruci blonde. Andreea Marin a uimit audiența cu o schimbare de look surprinzătoare. A purtat o perucă din păr natural, în nuanța blond nisipiu. La fel a procedat și Adina Halas, alegând o nuanță asemănătoare. Raluca Bădulescu a optat pentru un look diferit, renuntând la blond și purtând o perucă brunetă.

Emily Burghelea, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a ales o perucă în nuanța blond platinat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Acestora li s-au alăturat alte vedete îndrăgite precum Anca Serea, Adelina Pestrițu, Lora, Andreea Bănică, Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Andreea Antonescu, Andreea Perju, Ela Crăciun, Ellie White, Oana Roman, Xonia, Jorge, Paula Chirilă, Ada Condeescu, Denisa Tănase, Raluca Tănase, Diana Bișinicu, Maria Radu, bloggeri și influenceri din mediul online.

Cu toții au sărbătorit împlinirea a șapte ani a salonului de înfrumusețare unde își întrețin imaginea multe vedete din showbiz.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

5 greşeli URIAŞE pe care le facem când vrem să slăbim! Vezi care sunt şi de ce sunt periculoase!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies