Doamne, ce casă are Anamaria Prodan! Este un vis, luxul întruchipat

anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat
anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat

Anamaria Prodan locuiește în Dubai, într-o casă ca un palat. Vila ei este luxul întruchipat, mai ales că se află într-o zonă extrem de scumpă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o casă extrem de luxoasă în Dubai, în care locuiesc chiar și acum, în vreme de pandemie. Este evident că cei doi nu se plictisesc prea tare, chiar dacă stau în casă o bună perioadă de timp, pentru că au o curte destul de spațioasă, piscină, șezlonguri și o casă, o vilă care e desprinsă din povești și seamănă cu un palat.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus

anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palatanamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat
anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat

Cum arată casa luxoasă din Dubai, în care locuiesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au cumpărat casa de curând și, în mod normal, locuiesc în dupai împreună cu Luca, fiul lui Laurențiu, Laur Jr.,

fiul celor doi, pentru că Rebecca și Sarah, fetele impresarei, sunt în străinătate la facultate.

Anamaria Prodan se arată foarte mândră de casa sa, mai ales că este extrem de fericită că locuiește la doar câteva minute de mall.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Acum stau în Dubai.

Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos. Eu îmi trăiesc fiecare clipă din viața mea la maximum, ca și cum ar fi ultima. Aici suntem în Dubai, aici stau eu cu Laur normal.
Avem o altă casă în Abu Dhabi. Aici zona asta e absolut de vis. Nu m-aș uta. Este cea mai frumoasă zonă din Dubai. Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine,” a povestit Anamaria Prodan.

anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat
anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat

Citeste si: Anamaria Prodan a donat mii de combinezoane şi măşti pentru două spitale! A direcţionat jumătate din ajutoare spre Spitalul Fundeni, în semn de recunoştinţă pentru medicii care i-au îngrijit mama!

Mai mult decât atât, impresara a povestit că în puținul său timp liber, adoră să stea alături de familie- de copiii și de soțul ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia. Timp liber? Ce e timpul liber? Nu există așa ceva. Mă trezesc dimineața, mă aranjez și apoi încep telefoanele, ședințele, contractele, negocierile, filmările, emisiunile etc. etc. Iar eu la 3-4 dimineața ajung în pat,” a mai mărturisit Anamaria Prodan.

anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat
anamaria prodan, casa, dubai, laurențiu reghecampf, palat

Citeste si: Anamaria Prodan se implică în lupta contra coronavirus! Iată cât a donat sexy-impresara



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies