Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV
Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Victor Slav, cuvinte incredibile despre Bianca Drăguşanu. Uite cum vorbeşte despre mama fetiţei lui.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu nu mai formează un cuplu de mai bine de doi ani, dar au rămas în relaţii de prietenie de dragul fetiţei lor.

Şi când spunem "de prietenie" nu este o exagerare. Cei doi se întâlnesc destul de des să petreacă timp cu micuţa Sofia pentru că ştiu cât de important este să fie împreună, lângă fetiţă, să-i vorbească şi să se joace cu ea.

Foştii soţi au rămas prieteni buni de dragul fiicei lor

Foştii soţi s-au reunit şi de Sărbători şi au uitat pentru câteva momente de grijile, problemele şi tensiunea vieţii de adult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: „Am căzut în gol 8 kilometri și jumătate”

Victor Slav, cuvinte incredibile despre Bianca Drăguşanu. "Mamă responsabilă"

Ei bine, o dovadă în plus că Bianca şi Victor sunt în continuare apropiaţi o reprezintă modul în care prezentatorul tv vorbeşte despre fosta lui parteneră de viaţă. 

Deşi câteodată prieteni mai cârcotaşi îl provoacă să o mai "înţepe" pe mama fiicei sale, protagonistul nostru nu cade niciodată în capcană.

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate ale lui Bogdan Mocanu! Ce s-a întâmplat în ziua finalei!"Am luat două linguri de zahăr să îmi reglez glicemia” EXCLUSIV

" Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca.

Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui", a spus o sursă din anturajul lui Victor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

E incredibil ce fac Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la miezul nopţii! Cei doi trag împreună de fiare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies