Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc! "Nu ai dreptul să dai în munca mea"

Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc!
Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc! "Nu ai dreptul să dai în munca mea"

Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc!

Jador a fost, ca de obicei, sincer cu fanii lui, şi le-a povestit exact ce i s-a întâmplat de curând. Piesa lui, "Mânzo", a fost ştearsă de pe youtube şi se pare că în spatele acestui atac dur ar fi nimeni alta decât Ella care s-a împrietenit cu turcul Reynmen special ca să îl saboteze pe fostul ei iubit.

Apropiaţii lui Jador, dar şi familia acestuia, o condamnă pe concurenta de la Puterea Dragostei pentru gestul extrem pe care l-a făcut.

Citeste si: Suma URIAŞĂ câştigată de Jador, de Revelion! E incredibil ce vrea să facă artistul cu banii!

" Ella, eşti un zero barat. N-ai făcut nimic în viaţă, te-ai făcut cunoscută datorită lui Jador, iar acum vrei să-i distrugi munca? N-ai nicio şansă! El e un artist, îl iubesc milioane de oameni. Tu, după Puterea Dragostei, n-o să mai exişti", a scris un fan al lui Jador pe contul de instagram al Ellei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

Ce spune Jador despre gestul Ellei?

Băi, oameni buni, eu nu am nimic cu nimeni, dar când cineva dă în munca mea...

Nu contează, cover sau nu, i-am luat linia băiatului ăluia, nu i-am luat-o, n-ai voie să dai în munca mea. E munca mea și, în spatele meu, munca altor oameni. De acolo ne luăm o bucățică de pâine să ne hrănim și noi și poate din bucățica aia de pâine rup un colț și dau și unuia. Nu se face așa ceva, nu în pâinea mea! Când cineva dă în pâinea mea, ies la suprafață și nu mai am cum să fiu băiat bun! Că nu mai pot!", a declarat, supărat, îndrăgitul solist.

" Acum părerile sunt împărțite, dar Reynmen nu avea cum să audă de mine. Reynmen nu poate să audă de mine pentru că, față de el sunt un nimeni. Recunosc și o spun cu toată modestia, nu aude Ariana Grande de Jador, niciodată. Băiatul ăla are două două sute și ceva de milioane de vizualizări. Dar sunt fete care vorbesc cu el și îl înştiinţează, mă înțelegeți? ”, a spus solistul dezamăgit de ce i s-a întâmplat.

Mai departe, protagonistul nostru s-a declarat şocat, revoltat şi extrem de dezamăgit de tot ce a făcut bruneta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"

Dar nu pot să vorbesc că mi-am pus acid în buze (n.r.- o imită pe Ella). Eu sunt convins că nu i-o fi zis ea lui „închide-i piesa”, probabil nu-mi dorește răul, cred. Dar i-a spus „Uite, cineva a făcut cover după tine, Reynmen”.

Bă, băiatul ăla arată bine, e bine. I-a zis numele din buletin, nu mai știu cum i-a zis ”, a adăugat Jador.

" Pur şi simplu nu ai dreptul să-ţi baţi joc de munca mea şi de munca oamenilor din spatele meu. Câştigăm o pâine cinstită şi, gândiţi-vă, jadoraşii mei, că eu trebuie să-mi ajut părinţii, fraţii, am verişori şi unchi care-mi cer ajutorul. Eu trebuie să am grijă de familia mea", a conchis tânărul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cu cine se iubește Philip de la Puterea dragostei! Toată România o cunoaște

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies