Doamne Fereşte, ce ţinută a purtat Andra de la Puterea Dragostei la piaţă! Tu ai avea curajul să ieşi aşa pe stradă? Imagini BOMBĂ! FOTO!

Doamne Fereşte, ce ţinută a purtat Andra de la Puterea Dragostei la piaţă! Tu ai avea curajul să ieşi aşa pe stradă? Imagini BOMBĂ!  FOTO!
Doamne Fereşte, ce ţinută a purtat Andra de la Puterea Dragostei la piaţă! Tu ai avea curajul să ieşi aşa pe stradă? Imagini BOMBĂ! FOTO!

Andra de la Puterea Dragostei, ţinută extrem de sexy la piaţă! Uite cum s-a îmbrăcat tânăra!

Andra de la Puterea Dragostei, proaspăta iubită a lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei...

Citeste si: Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andra de la Puterea Dragostei, ţinută extrem de sexy la piaţă! Oamenii din jurul ei au început să şuşotească şi să-i facă, discret, poze!

Mulţi spun că Andra este o "fată de oras", iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem "îndrăzneţe", ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau...fără.

În urmă cu ceva timp, protagonista noastră şi-a postat o fotografie care o înfăţişa fără...chiloţi, în faţa oglinzii, iar în altă zi a mers la piaţă cu un decolteu uriaş care a atras toate privirile.

Când au văzut-o mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, oamenii din jurul ei au început să şuşotească şi să-i facă, discret, poze.

Citeste si: Cum arăta Andra de la Puterea Dragostei, în adolescență! Transformarea ei este absolut şocantă! FOTO!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

EA este noua iubită a lui Jador? Tânăra şi-a tatuat numele artistului pe încheietura mâinii stângi! Imaginea bombă care va deveni virală!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies