“Nu-mi explic de ce!” Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea! Miliardarul dorește să împartă totul în mod egal

“Nu-mi explic de ce!” Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea! Miliardarul dorește să împartă totul în mod egal
“Nu-mi explic de ce!” Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea! Miliardarul dorește să împartă totul în mod egal

Nepoții lui Ion Țiriac au crescut. Iată cum arată în prezent cei doi moștenitori!

Ion Țiriac se numără, fără doar și poate, printre cei mai celebri sportivi. El și-a început cariera ca jucător de hochei, însă viața i-a oferit total altceva. Tenisul l-a făcut faimos, iar în anul 1970 acesta a reușit să câștige turneul de dublu de la Roland Garros, alături de fostul nr. 1 mondial, Ilie Năstase. După ce s-a retras din lumea tenisului, Țiriac și-a dedicat energia și timpul antrenând alți mari sportivi.

În prezent, fostul tenisman, în vârstă de 83 de ani, pe lângă antrenor a devenit și manager, consultant și organizator de turnee de tenis.

Fotografie rară cu cei doi nepoți ai lui Ion Țiriac

Ion Țiriac se laudă cu o viață cum multe persoane doar visează. Fostul tenisman are extrem de mult succes atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Omul de afaceri are trei copii cu care se poate mândri oricând, fiind vorba despre Ion Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac și Karim Mihai Ţiriac. Singurul care i-a oferit până în prezent doi nepoți fostului sportiv este fiul cel mare al său, Ion Ion Țiriac.

Citește și: Cine este actualul partener al Ileanei Lazariuc, după ce l-a uitat pe Ion Țiriac

Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum se menține Ion Țiriac. Ce nu mănâncă niciodată fostul tenismen

Acesta are doi băieți pe nume Alexandru și Nicholas Noah care acum au 16 și respectiv 14 ani. În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, a apărut o fotografie cu cei doi băieți și tatăl acestora.

În poză cei trei sunt foarte fericiți și se află într-un loc de lux din Dubai, destinație unde aceștia și-au petrecut noaptea dintre ani.

Ion Țiriac dorește să își împartă averea la 33

Fostul jucător de tenis și-a pregătit deja testamentul. Cu toate că are doar trei copii legitimi, averea lui se va împărți la 33. Dacă cineva se întreabă de ce 33, răspunsul este extrem de simplu.

Țiriac a dezvăluit faptul că lui i-au plăcut femeile, și că numărul urmașilor săi este de ordinul zecilor.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a spus miliardarul, potrivit Outsidernews.it.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Citește și: Reacția Soranei Cîrstea, după ce Ion Ion Țiriac a avut un schimb de replici cu fosta soție: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citește și: Laurette, detalii despre o posibilă relație cu Ion Țiriac: ”O să las așa să rămână o enigmă”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ileana Lazariuc are o siluetă de invidiat la 40 de ani. Cum arată fosta noră a lui Ion Țiriac în costum de baie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Reacția Soranei Cîrstea, după ce Ion Ion Țiriac a avut un schimb de replici cu fosta soție: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies