Doar o lingurita din acest amestec te scapa de durerile de cap in doar cateva minute!

Doar o lingurita din acest amestec te scapa de durerile de cap in doar cateva minute!
Doar o lingurita din acest amestec te scapa de durerile de cap in doar cateva minute!

Multa lume sufera de dureri de cap cronice, iar pentru unii durerile sunt de-a dreptul dizabilitante. Iata o reteta naturala.

Vei avea nevoie de:

• 10 catei de usturoi

• o cana de miere

• Cateva boabe de piper negru intregi

Preparare:

Spala, decojeste si taie felii cateii de usturoi, apoi pune-i intr-un borcan si rastoarna peste ei mierea si piperul. Inchide borcanul si tine-l in camara timp de 5 zile. Nu uita sa amesteci din cand in cand.

Dupa cele 5 zile, remediul este gata de consum.

Inghite cate o lingura din acest remediu ori de cate ori se instaleaza durerile de cap. Este important ca de fiecare data sa consumi cel putin un catel de usturoi si un bob de piper pe langa miere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Jador vorbește despre greutățile cu care s-a confruntat în copilărie: „Camera mea era pe jumătatea unui studio. Încăpeau acolo 2 paturi. În loc de geamuri am avut prelată. Era frig.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies