Doar Rihanna poate purta pijamale pe covorul rosu! Uite cat este de stilata!

Doar Rihanna poate purta pijamale pe covorul rosu! Uite cat este de stilata!
Doar Rihanna poate purta pijamale pe covorul rosu! Uite cat este de stilata!

Nu poti sa te imbraci mai comod de atat! Rihanna nu rateaza nicio ocazie prin care poate sa socheze.

 

Prezenta la lansarea parfumului sau, "Rogue Man by Rihanna", cantareata a venit imbracata intr-un outifit care seamana foarte mult cu o pijama. Creatia ii apartine lui Adam Selman, acelasi designer care a imbracat-o pe Rihanna in rochia transparenta cu 216000 de cristale Swarovski la Premiile CFDA 2104.
Aceasta noua tinuta redefineste imbracamintea de noapte si este compusa dintr-o camasa oversized, o bustiera si o fusta lunga pana in pamant.
Pentru accentele de final, Rihanna a ales bijuerii fine, inclusiv un colier cu numele sau de familie, "Fenty", si un inel Ana Khouri cu perle si diamante.

Prezenta la lansarea parfumului sau," Rogue Man by Rihanna", cantareata a venit imbracata intr-un outifit care seamana foarte mult cu o pijama. Creatia ii apartine lui Adam Selman, acelasi designer care a imbracat-o pe Rihanna in rochia transparenta cu 216000 de cristale Swarovski la Premiile CFDA 2104.



Aceasta noua tinuta redefineste imbracamintea de noapte si este compusa dintr-o camasa oversized, o bustiera si o fusta lunga pana in pamant. Pentru accentele de final, Rihanna a ales bijuerii fine, inclusiv un colier cu numele sau de familie, "Fenty", si un inel Ana Khouri cu perle si diamante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri? "Eu, micuț fiind, m-am urcat să mă dau cu sania, dar zăpada era un pic afânată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies