Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: ce înseamnă o DIETĂ corectă și cum să o alegem pe cea potrivită

Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: ce înseamnă o DIETĂ corectă și cum să o alegem pe cea potrivită
Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: ce înseamnă o DIETĂ corectă și cum să o alegem pe cea potrivită

Doctor Ov, specialistul nostru in sanatate ne-a vorbit despre dietele si curele de slabire pe care le intalnim la tot pasul.

Unele ne indeamna sa consumam doar anumite produse, altele sa luam pastile minune sau sa facem foamea. Dar care sa fie oare rezultatele acestor tipuri de diete?

Mananca numai alimentul X sau Y, citim tot mai des pe internet in ziua de azi. "Gandeste-te ca orice cura extrem de rapida de slabire nu face decat sa-ti arda masa musculara pentru ca grasimea va fi protejata. A face foamea intr-o cura de slabire nu face decat sa-ti dezechilibreze hormonii.

Pe masura ce te infometezi se vor secreta hormoni care vor distruge masa musculara, iar la finalul curei vei constata cu uimire ca esti mai grasa decat la inceput", a spus specialistul Kfetele in sanatate.

Citeste si: Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: Care sunt cele mai bune uleiuri pentru gătit. Sfaturile care iţi vor îmbunătăţi sănătatea

Citeste si: Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: Ce analize să faci şi ce alimente să mânânci dacă ai sindromul colonului iritabil

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Alte regimuri iti recomanda dieta keto. Retineti ca orice dieta trebuie sa se bazeze pe un regim de viata corect, iar arderile la nivel de celule tremuie sa va stimuleze masa musculara. Nimeni nu vrea sa slabeasca decat pentru a fi mai armonios si mai sanatos.", a mai spus doctorul Ov.

Citeste si: Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE, a vorbit despre cancerul la colon! De ce apare această boală cumplită şi cum o putem preveni

Ce e de facut? O dieta variata si personalizata este secretul unui corp armonios si sanatos. Avem nevoie de toate tipurile de alimente, insa nu pentru toata lumea functioneaza acelasi tip de dieta. Harta genetica individuala poate sa ne ghideze in construirea unui regim nutritional sanatos si echilibrat. Carbohidratii de calitate, proteinele animale si vegetale, dar si grasimile sanatose nu ar trebui sa lipseasca din dieta nimanui.

Urmareste sfaturile specialistului despre cum ar trebui sa iti alegi dieta potrivita:



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Raluca Badulescu, fata in fata cu cele mai indraznete intrebari! Saptamana aceasta, pe www.kanald.ro, o serie de interviuri cu juratul de la “Bravo, ai stil!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies