Natasha Grindley este o femeie de 37 de ani din Marea Britanie care a reusit sa invinga cancerul cu ajutorul dietei.
Inca face chimioterapie, insa medicii sunt socati ca inca este in viata, dupa ce i s-au dat mai putin de doua saptamani de supravietuire.
Natasha a fost diagnosticata cu cancer la stomac, asa ca a crezut ca schimbarea dietei o va ajuta sa traiasca mai mult. Acum mananca multe fructe pentru a-si pregati sangele pentru sedintele de chimioterapie.
Femeia mananca acum doar alimente naturale si a renuntat complet la alcool si fast food. Iata cateva dintre retetele sale preferate.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Uite ce tip de cancer ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar!!
Suc
cu vitamina C pentru putere
6 morcovi
2 portocale
Jumatate de lingurita de turmeric
1 lingurita de ghimbir
1 lamaie
Se pun toate ingredientele intr-un blender si se bea sucul in fiecare dimineata pentru rezultate uimitoare.
Supa de legume
10 rosii cherry
8 rosii mari
2 rosii carnoase
1 ceapa
2 catei de usturoi
Ulei de masline
2 crengute de rozmarin
1kg de mix de legume
Se toaca ceapa, usturoiul si rozmarinul intr-un vas si se adauga
uleiul de masline. Se pune totul la cuptor si se coace timp de 30 de minute. Se scoate tava si se amesteca totul intr-un blender. Se incalzeste totul intr-o oala.
Sucul incredibil care ucide cancerul in 42 de zile! A vindecat deja 45.000 de persoane!
Paste chinezesti picante
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 ardei galben
1 ceapa
1 catel de usturoi
Jumatate de lingurita de ghimbir ras
1 ardei iute rosu
Jumatate de lingura de paprika afumata
Jumatate de lingura de sofran
160g de taietei din grau dur (soba)
8 linguri ulei de masline
1 lingura miere manuka
sucul de la o lamaie
1 lingura de pudra de piper cayenne
20g nuci indiene
Seminte de susan
Patrunjel tocat
Se toaca ardeii, ceapa, usturoiul, chilli, sofranul si paprika afumata, se pune totul intr-o oala cu uleiul de masline si se prajeste timp de trei minute.
Intre timp, se pregatesc pastele asiatice si se prepara sosul din ulei de masline, miere manuka, suc de lamaie si piper cayenne. Se amesteca totul bine si se serveste cu morcovi, seminte de susan, nuci indiene si patrunjel.