Doctorul Ovidiu Peneş, specialistul Kfetele.ro, despre a treia operaţie a Andreei Bălan: "A avut noroc că s-a trezit într-o baltă de sânge. Putea să moară" EXCLUSIV VIDEO

Doctorul Ovidiu Peneş, specialistul Kfetele.ro, despre a treia operaţie a Andreei Bălan:
Doctorul Ovidiu Peneş, specialistul Kfetele.ro, despre a treia operaţie a Andreei Bălan: "A avut noroc că s-a trezit într-o baltă de sânge. Putea să moară" EXCLUSIV VIDEO

Doctorul Ovidiu Peneş, specialistul Kfetele.ro, a vorbit deschis despre a treia operaţie a Andreei Bălan şi despre tot calvarul prin care a trecut artista.

"Andreea a trecut prin situatii foarte grave, in primul rand a suferit un stop cardio respirator, care inseamna oprirea inimii si plamanilor. Daca nu se iau masuri urgente de resuscitare, cu aparate specifice si substante specifice, pacientul nu se mai intoarce din moarte.

Ulterior s-a reoperat si au aparut complicatii hemoragice! Intelegem ca si la prima operatie a avut complicatii hemoragice, un lucru care, la o pacienta aparent sanatoasa, care este intr-o stare fiziologica, trebuie sa nasca si sa se duca acasa cu copilul ridica mari probleme.

Uneori, destul de rar, sunt pacienti care au probleme de coagulare.

Pe de o parte a avut mare noroc ca a avut o sangerare la exterior: s-a trezit intr-o balta de sange, a spus chiar Andreea. Asta a facut ca artista sa se duca de urgenta la medic, insa sunt posibile sangerari care nu se pot vedea, la pacienti care au aceasta problema cu coagularea.

Pot aparea sangerari in interior.

Citeste si: Primele imagini cu Andreea Bălan la spital. Cum se simte artista în aceste momente

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mariana Cojocaru, despre a doua operaţie a Andreei Bălan: "Relaţii nefaste karmice. Afecţiuni care se pot croniciza"

Sfatul meu, pentru toate mamicile, tratati a doua sarcina ca si cum ar fi prima: mergeti la toate controalele si testele, faceti toate analizele, sofisticate sau nu.

Andreea va trebui sa se vada mai des cu medicul chirurg, pana trece aceasta perioada critica. In anumite situatii, de boli genetice sau anumite functii ale unor organe, pot aparea probleme de coagulare chiar si la o simpla exctractie stomatologica, cu atat mai mult la o operatie de apendicita sau o cezariana.

Ar fi bine ca Andreea sa-si investigheze acum, inclusiv prin testare genetica problemade coagulare si sa afle cauza care a dus-o la o complicatie atat de nedorita", a spus Doctorul Ovidiu Peneş pentru Kfetele.ro.

S-a trezit într-o baltă de sânge

La doar două săptămâni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan a trecut din nou prin clipe foarte grele.

Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge, iar din această cauză a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Zilele trecute, artista le-a dezvăluit fanilor săi câte medicamente este nevoită să ia în fiecare zi, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Nume de fete, vechi, românești. Cum se numeau fetițele acum sute de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies