Doga, în dificultate

Doga, în dificultate
Doga, în dificultate

Tensiunile sunt la ordinea zilei în tradiționalista familie Unal, în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D.

Pembe este șocată atunci când își surprinde soțul, pe Abdullah, venind în fața frumoasei Alev cu un imens buchet de trandafiri și are convingerea că bărbatul o înșeală. Când Kivilcim află ce s-a întâmplat și știind cum ar putea interpreta familia Unal o astfel de situație, îi cere surorii sale să meargă la Pembe pentru a o asigura că ea nu are nicio vină în situația stânjenitoare în care au fost puse de către Abdullah.

Totodată, Kivilcim încearcă să rezolve și problema pe care o are Doga cu tatăl său, după ce tânăra a fost deranjată de vizita acestuia cu Ecem, în casa familiei Unal. Doga consideră că tatăl său profită de faptul că familia Unal este foarte înstărită și că acesta ar dori să profite de anumite avantaje materiale.

Kayhan, în schimb, fostul soț al lui Kivilcim, consideră că înverșunarea lui Doga se datorează din cauza geloziei fostei sale soții.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pe de altă parte, Doga se simte tot mai exclusă din familia soțului său, tânăra nefiind de acord cu rânduielile familiei acestuia, în care ea nu are niciun cuvânt de spus. Mai mult decât atât, Doga va avea parte de un șoc atunci când Fatih află că a fost mințit de către soția sa într-o chestiune extrem de importantă.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies