Doi concurenți de la Puterea dragostei fac nunta la anul: „Ne căsătorim”

berna si philip
berna si philip

Cei doi concurenți își trăiesc povestea de dragoste și vor să devină o familie cât mai repede. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii lor.

Veste uriașă la Puterea dragostei. Doi concurenți au decis să facă pasul cel mare, iar familia și prietenii sunt în culmea fericirii.

Deși sunt de doar câteva săptămâni împreună și relația lor a fost destul de încercată în ultimele zile, Bernadett și Philip sunt hotărâți să se căsătorească.

În ediția de vineri, cei doi concurenți au transmis un mesaj pentru familiile lor, aflate în România.

Berna și iubitul său le-au dezvăluit celor dragi că se iubesc extrem de mult și că plănuiesc ca la anul să își oficializeze relația.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei a uitat de pandemie și a ieșit cu copilul la plimbare: „Știați că mai există și Covid?”


„Vin cu Bernuța mea acasă, iar la anul ne căsătorim”, a anunțat Philip, extrem de hotărât.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

berna si philip
berna si philip

Vestea poate fi surprinzătoare pentru mulți fani de-ai emisiunii, mai ales că în ultimele zile Philip a acuzat-o pe Berna că îi ascunde multe lucruri. Aceasta l-a mințit că se află în cameră și a fost prinsă cu minciuna, căci a stat minute în șir cu alți colegi de competiție.

Berna, acuzată că i-a trimis mesaje lui Jador

Citeste si: Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

 

În plus, Berna a mai fost implicată într-un scandal de proporții, după ce s-a aflat că i-a trimis mai multe mesaje lui Jador, cu care a fost la un pas de a forma un cuplu.

Însă, cei doi îndrăgostiți vor să își mai acorde o șansă și să se cunoască și mai bine în afara competiției după ce se va termina sezonul al doilea, iar la anul să facă și pasul cel mare.

Citeste si: Puterea Dragostei. Concurenții, în stare de șoc: Decesul a fost anunțat: ”De ce așa, de ce acum... De ce?

Până în prezent, numai un cuplu de la Puterea dragostei a făcut pasul cel mare, Simina și Alex Zănoagă au devenit soț și soție la începutul anului.

În plus, la începutul lunii aprilie, cei doi au devenit și părinți.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies