Doinița Oancea, despre dezamăgirile din prietenie și lucrurile care au făcut-o să renunțe la o persoană din viața ei. “Am pus cruce și i-am spus “La revedere.”

Doinița Oancea, despre dezamăgirile din prietenie și lucrurile care au făcut-o să renunțe la o persoană din viața ei. “Am pus cruce și i-am spus “La revedere.”
Doinița Oancea, despre dezamăgirile din prietenie și lucrurile care au făcut-o să renunțe la o persoană din viața ei. “Am pus cruce și i-am spus “La revedere.”

Doinița Oancea a vorbit despre o prietenie încheiată recent.

Doinița Oancea, cunoscuta actriță de film, îndrăgită pentru rolurile din serialele de succes, are o carieră frumoasă pe micile ecrane și se bucură de fiecare dată de toate oportunitățile care apar în viața ei. Este, de asemenea, activă și în mediul online și răspunde afirmativ invitațiilor de a participa în diferite emisiuni televizate sau podcasturi. În prezent, actrița își găsește liniștea prin aparițiile sale într-un serial cunoscut și îndrăgit, fiind mereu înconjurată de multe persoane.

Doinița Oancea, despre o prietenie încheiată recent

Citește și: Doinița Oancea, o persoană dificilă?! „Am multe calități, dar asta nu mă face să fiu nici un om ușor de tolerat, nici nu se poate comunica sau relaționa cel mai ușor.”

Doinița Oancea
Doinița Oancea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine!”

Actrița a obișnuit de fiecare dată să apară cu zâmbetul pe buze în fața oamenilor și se pare că nimic din viața ei nu o poate zdruncina. Când vine vorba despre prieteni, aceasta este mereu atentă la oamenii cu care se înconjoară și chiar dacă este o fire extrem de prietenoasă, doar câțiva oameni pot intra cu adevărat în sufletul ei.

Invitată în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, Doinița Oancea a vorbit despre o prietenie pe care a încheiat-o recent și destul de brusc, din cauza faptului că un anumit comportament al persoanei respective i-a pus foarte multe semne de întrebare.

Nu și-a dorit să mai dezbată niciun subiect cu și despre ea, deoarece au mai fost situații asemănătoare în care se pare că nu au ajuns la nicio concluzie.

A preferat să se îndepărteze atunci când este vorba de o situație care o deranjează și să scoată acele persoane din viața ei. Indiferent de situație, bruneta reușește de fiecare dată să treacă peste anumite aspecte din viață cu zâmbetul pe buze și să caute cele mai bune lucruri pentru ea. 

“A fost o prietenie pe care am încheiat-o brusc, destul de recent. Ceva din comportamentul persoanei respective mi-a ridicat multe semne de întrebare legate de caracter.

Am zis că nu mai stau să dezbat, că am mai dezbătut pe seama asta o situație. Mi se pare că nu o să ajungem unde trebuie. Am pus cruce și i-am spus “la revedere.”, a spus Doinița Oancea în cadrul podcastului.

Doinița Oancea
Doinița Oancea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Și am zis bă, dar eu am stat în relațiile alea ca nu puteam să stau singură sau cum adică?” Doinița Oancea a vorbit despre viața de femeie singură

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies