Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”
Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

Vedeta este îndrăgostită.

Doinița Oancea a fost invitată în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Frumoasa actriță a trăit până la vârsta de 41 de ani numeroase experiențe, care au marcat-o din punct de vedere personal, ajungând astfel în punctul în care se află în prezent. Din punct de vedere sentimental, Doinița Oancea a avut mai multe relații de lungă durată, care însă s-au sfârșit, cele mai controversate fiind relația cu Ionuț Ghenu, actualul iubit al Lorei,

dar și cea cu Adrian Călin, bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe actriță, dar care a pus punct relației după o poveste care a durat 5 ani.

Doinița Oancea iubește din nou

Citește și: Doinița Oancea visa să devină polițistă! Actrița regretă și acum că visul său nu s-a îndeplinit: „Nu m-a lăsat mama, a fost cu scandal.”

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație
Doinița Oancea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Doinița Oancea, reacție dură, după huiduielile pe care le-a primit Babasha în cadrul concertului Coldplay: „Ne-am făcut de râs. Suntem o țară de rasiști și de ipocriți.”

Acum, însă, actrița se pare că a renăscut în compania noului său iubit.

Doinița Oancea preferă să păstreze discreția cu privire la viața sa sentimentală, însă a afirmat că iubește din nou și că este foarte fericită în relația sa. Frumoasa brunetă a vorbit și despre lecțiile importante pe care le-a învățat din relațiile trecute.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Eu mereu am avut gânduri serioase. Așa sunt construită, habar n-am. Poate și educația, nu știu. Eu mă simt ok așa, adică nu simt că fac ceva împotriva firii mele. Relații de lungă durată cu gânduri serioase, că altfel ce caut într-o relație? De ce o încep? Tot timpul lucrurile se întâmplă sau se duc. Relația poate să existe, dar să lipsească anumite lucruri, care nu te lasă să evoluezi.

Asta spun. Aici lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine. Am învățat foarte multe lucruri despre mine în perioada de după relația de 5 ani, pe care am închis-o. Nu aș vrea să vorbesc despre asta, dar atunci am învățat cel mai mult, în perioada în care am fost singură. Am trecut printr-un carusel de emoții, de stări. Atunci să vezi cum faci față unor lucruri, cum vin tot felul de lucruri și te izbesc.
Trebuie să fii ca o stâncă. Șocul, uitându-mă în jurul meu și văzând oamenii. Mie mi se pare că e foarte greu să găsești un om normal în care normalitatea mea să se pupe cu normalitatea lui, că fiecare are o altă normalitate.
”, a declarat Doinița Oancea.  

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație
Doinița Oancea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Lecția importantă de viață pe care Bebe Cotimanis a primit-o de la mama sa! Cum a reacționat femeia când a auzit că fiul său s-a lăsat de facultate? „Să nu faci decât ceea ce îți place.”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Multă durere și dezamăgire la priveghiul Ilenei Stana Ionescu! Marea actriță, uitată de toată lumea: ”Prea puțini au venit. Păcat!”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies