Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California

Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California
Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California

Este doliu în lumea sportivilor. Chris Brown a fost găsit fără suflare pe o plajă din California.

Este doliu în lumea sportivilor, după ce celebrul surfer Chris Brown a fost găsit mort pe o plajă din California, mai exact pe Hendry Beach, în Santa Barbara. Autoritățile au deschis un dosar pentru a afla cu exactitate dacă bărbatul s-a sinucis, dacă a avut probleme medicale sau dacă a fost ucis. Sportivul avea vârsta de 48 de ani. De asemenea, nu se exclude varianța morții accidentale, conform Fox News.

Kelly Slater, una dintre cele mai cunoscute atlete din acest sport, a transmis un mesaj: „Mi-a luat câteva zile să încep chiar să mă gândesc la asta. Chris Brown și cu mine eram aproape inseparabili ca adolescenți. Acest tip a fost o lumină fericită în copilăria mea”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Keith Malloy, un alt surfer, a postat un mesaj de adio. „Îi vom duce lipsa zâmbetului și entuziasmul tău, CB. Chris Brown a fost unul dintre idolii mei şi unul dintre singurii tipi care au putut să bată @kellyslater la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies