Doliu imens la Hollywood! A murit Carmen Argenziano

Doliu imens la Hollywood! A murit Carmen Argenziano
Doliu imens la Hollywood! A murit Carmen Argenziano

Doliu la Hollywood! După o carieră de peste 50 de ani, cu apariții memorabile în „Nașul II” și „Stargate SG-1”, Actorul Carmen Argenziano a murit, la vârsta de 75 de ani.

Conform TMZ, actorul, îndrăgit de toți fanii serialului SF „Stargate SG-1”, a murit în cursul zilei de duminică. Vestea a fost confirmată de impresarul actorului, fără a dezvălui și cauza decesului.

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 11-17 februarie 2019. Sfantul Valentin cu Marte in Taur. Ce dorinte vrei sa ti se implineasca

Citeste si: A jucat în „Pe aripile vântului” acum 81 de ani. Olivia de Havilland arata incredibil la 102 ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 11-17 februarie, Camelia Pătrășcanu. Leii finalizează un proiect amplu, Racii pun accentul doar pe relații

În cei 50 de ani de carieră, Carmen Argenziano a apărut în numeroase producții TV, precum: „Colombo”, „The Rockford Files”, „L.A. Law”, „Melrose Place”, „House” și „Stargate SG-1”.

Argenziano a avut și o lungă carieră cinematografică, jucând rolul aghiotantului lui Michael, în „Nașul II”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodia cu noroc uriaș. Vin banii fără să facă nimic, parcă ii cad din cer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies