Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul! Un personaj foarte apreciat s-a stins din viață

Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul! Un personaj foarte apreciat s-a stins din viață
Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul! Un personaj foarte apreciat s-a stins din viață

Serialul Suleyman Magnificul a avut un succes foarte mare, iar mii de persoane erau în fața micilor ecrane și urmăreau cu plăcere povestea din Turcia.

 Cu toate acestea, nu mulți știu că în urmă cu ceva timp, actrița Sabina Ajrula, interpreta rolului Afife Hatun, a lăsat multă durere în urmă, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. În anul 2021, luna august, actrița a decedat, dar puțini au aflat acest lucru.

Citește și: Cum arată în prezent Mustafa, prințul din Suleyman Magnificul care a făcut furori. Mehmet Günsür este de nerecunoscut

Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul

Sabina Ajrula Toziya a cucerit inimile multor români, după ce a apărut în serialul turcesc Suleyman Magnificul. Din păcate, în luna august a anului 2021, actrița a decedat, dar nu multe persoane au știut despre acest eveniment tragic.

Actrița s-a născut pe data de 17 aprilie 1946 în Skopje, Macedonia, a studiat actoria la Teatrul de Stat din Skopie, iar după ce a avut diverse roluri în Iugoslavia și Macedonia, a ajuns să interpreteze un rol foarte important pentru ea, și anume al jupânesei

Afife Hatun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ea a jucat și rolul lui Hayriye Çakırbeyli în serialul The Old Won't Rule the World, dar a renunțat la el, după ce medicii au descoperit că are o tumoră cerebrală. După aceste probleme de sănătate, actrița a renunțat la lumea cinemtografiei, în luna ianuarie 2021.

Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul
Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul[Sursa foto: Facebook]

Actrița s-a stins din viață, în urma unui accident vascular cerebral

Din păcate, pe 10 august 2021, un accident vascular cerebral i-a cauzat decesul, dar a rămas în inimile tuturor celor care au trăit cu personajele ei, dar și apropiaților care au cunoscut-o.

Printre ultimele proiecte se numără: drama „Materijal za audicija” din 2013, filmul „Honey Night” („Noaptea de Miere” n.r)

din 2015, „Amok” din 2016, filmul „My Mother's Wound” („Rana mamei mele” n.r) din 2016, „Bal Kaymak” din 2018, filmul „Vera” din 2019, comedia „Aman Reis Duymasin” din 2019 și filmul „Escape To The Sea” („Evadare în mare” n.r) din 2021.

Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul
Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!” Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia! Unde s-a aflat protagonista serialului “Infidelul”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!” Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia! Unde s-a aflat protagonista serialului “Infidelul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies