Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale

Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale
Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale

Celebrul compozitor englez Ben Daglish a murit la vârsta de 52 de ani. Ben Daglish fusese diagnosticat cu cancer în 2015, iar zilele trecute a pierdut lupta cu boala cumplită.

"Vestea poate veni ca un şoc pentru mulţi dintre voi, dar soţul meu se afla într-o mare suferinţă. L-am susţinut până în ultimul moment şi i-am oferit toată dragostea de care avea nevoie. Din păcate, nu a mai reuşit să lupte", a scris soţia lui Ben Daglish, Sarah, pe Facebook.

Compozitor şi artist englez, Ben Daglish s-a născut în Londra pe 31 iulie 1966.

La 8 ani se muta alături de părinţii lui în Sheffield. Daglish a devenit celebru în anii '80, atunci când a creat coloana sonoră a multor jocuri PC populare, printre care Commodore 64, ZX Spectrum sau Amstrad CPC. Printre compoziţiile sale se numără "The Last Ninja", "Trap" şi "Deflektor".

Daglish a trăit în Derbyshire, acolo unde a compus muzică, el şi interpretând piese. A cântat cu mai multe trupe britanice, printre care "Loscoe State Opera".

El a cântat des alături de celebrul violonist Mark Knight. A colaborat cu trupa SID80s pentru coloana sonoră a jocurilor "Back in Time" şi "Retrovision". Pentru coloana sonoră a jocului Commodore 64 a colaborat cu trupa "Press Play". Ben Daglish a fost influenţat de Ronnie Hazlehurst, un foarte prolific compozitor muzical pentru televiziune.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Primul mesaj transmis de Giani Kiriţă către Războinici după ce s-a aflat că se întoarce la EXATLON

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies