Doliu în muzica românească! A murit o celebră interpretă de muzică populară

Doliu în muzica românească! A murit o celebră interpretă de muzică populară
Doliu în muzica românească! A murit o celebră interpretă de muzică populară

O cunoscută interpretă de muzică populară, Anuţa Tite, a murit. Era cunoscută drept una dintre vocile de aur ale Maramureşului.

"Folclorul maramureşean în doliu!

O veste tristă a îndoliat astăzi lumea interpreţilor de folclor autentic românesc. A plecat pe drumul veşniciei ANUŢA TITE. O interpretă unică ce a lăsat o frumoasă moştenire cuprinzând minunate cântece din patrimoniul cultural maramureşean. Bunul Dumnezeu să-i dea ODIHNĂ VEŞNICĂ şi iertare de păcate", a fost mesajul transmis pe contul de Facebook "Folclor Autentic Românesc".

Anuţa Tite era cunoscută şi fanilor cinematografiei. Ea a încheiat cu cântecul "Horea lui Pintea" cunoscutul film "Pintea" (1976), avându-l ca protagonist pe Florin Piersic.

Cântăreaţa de muzică populară a fost extrem de apreciată pentru tehnica sa vocală inclusiv de artistul Grigore Leşe, informează axanews.ro. Aceeaşi sursă anunţă că înmormântarea marii cântăreţe de muzică populară va avea loc vineri, la ora 13:00, la Săpânţa.

Artista s-a stins din viaţă la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Preotul Constantin Necula, despre femeile care se machiază: „Machiajul este consecinţa unui complex, iar complexele au la bază păcate”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies