Doliu în muzica românească! Silviu Huțanu a murit din cauza Covid-19

Silviu Hutanu a murit
Silviu Hutanu a murit din cauza coronavirusului

După numai 17 zile de la infectarea cu Covid-19, artistul s-a stins din viață, în ciuda eforturilor uriașe ale medicilor.

Doliu în muzică din România. La numai câteva zile după ce s-a aflat că este internat în stare gravă din cauza noului coronavirus, Silviu Huțanu a pierdut lupta cu temutul virus.

Bărbatul s-a stins pe patul de spital, la Terapie Intensivă, la 17 zile după ce a fost confirmat cu Covid-19. Membru al formației SoundCheck Band, Silviu Huțanu avea numai 36 de ani, însă și-a dat ultima suflare la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Citeste si: Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are Coronavirus. Artistul este în stare gravă

Potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, Silviu a fost confirmat pe data de 13 octombrie, după ce starea sa de sănătate a început să se înrăutățească. Artistul nu prezenta alte probleme de sănătate, cu excepția unei hipertensiuni pe care o ținea sub control.

Citeste si: Nelu Tătaru despre vaccinul anti COVID-19: „Avem o primă tranșă..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, spunea Alex, fratele lui Silviu Huțanu, potrivit sursei citate.

Silviu Hutanu a murit
Silviu Hutanu a murit din cauza Covid-19[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Apropiații lui Silviu Huțanu, devastați de vestea primită

Imediat după ce Silviu Huțanu a murit, apropiații acestuia au transmis mesaje emoționante în memoria acestuia.

„Cu durere in suflet va spun ca a murit SILVIU HUTANU!🙁Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-l ierte!😥Baiatul care a fost internat cu COVID-19. Va rog aveti grija de sanatatea voastra! Protejati-va atat cat puteti! Sper sa intelegeti ca NU ESTE DE JOACA cu acest VIRUS nenorocit.

Prea multe victime a facut, prea multi oameni nevinovati au murit. Va rog sa aveti grija de persoanele din jurul vostru… chiar daca sustineti ca aveti un sistem imunitar foarte puternic… /A murit Silviu Huțanu, colegul și prietenul lui Călin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Și eu țineam mult la el. Dumnezeu să-l odihnească! Rog anti-botnițarii și ceilalți imbecili să-mi dea block/ Dumnezeu să te ierte, Silviu Huțanu!! Îmi pare extrem de rău că nu ai reușit să învingi lupta cu boala și e foarte greu să acceptăm că de acum le vei cânta îngerilor! Drum lin să
ai!”, sunt câteva dintre mesaje.

Sursa: gandul.info.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Antrenorul Naționalei de fotbal feminin a fost răpus de COVID-19

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies