Doliu în politica românească. Un lider PSD a murit la 36 de ani

Doliu în politica românească. Un lider PSD a murit la 36 de ani
Doliu în politica românească. Un lider PSD a murit la 36 de ani

Președintele organizației de tinered a PSD Zalău, Dan Chiș, a murit la 36 de ani, după ce a stat 102 de zile în comă, în urma unui accident.

Pe 25 ianuarie, președintele organizației de tineret a PSD Zalău, Dan Chiș, s-a răsturnat cu tractorul în timp ce se afla în localitatea Sâg, în grădina părinților lui. Politicianul a fost prins sub utilajul care s-a răsturnat din cauza terenului accidentat.

Citeste si: Mai multe ONG-uri propun o soluție pentru educația online a elevilor

Familia îndurerată a încercat să îl transfere recent pe Dan Chiș la o clinică din Germania, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, potrivit Adevărul, citat de rtv.net.

În noaptea de 5 mai, președintele TSD Zalău și fost șef al Cancelariei Prefectului, a murit după ce a stat 102 zile în comă, în spitale din Cluj-Napoca și Zalău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„De astăzi, suntem mai singuri, mai trişti, mai săraci. Cuvintele sunt de prisos pentru că nimic nu poate înlocui măcar simpla prezenţă, nimic nu poate înlocui un zâmbet sau o vorbă, cum nimic nu-i poate înlocui dezinvoltura şi optimismul.

Am sperat cu toţii până în ultima clipă într-o minune. Dumnezeu l-a ales să fie o stea care să strălucească sus, în Univers. Rămâne un gol imens aici, pe Pământ. Mai ales în familia lui. Drum lin printre stele, Dane! Ne va fi dor de tine şi vom păstra vii în sufletul nostru amintirile multe, multe care ne-au rămas! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun şi tânăr! Sincere condoleanţe familiei! Suntem alături de voi!”,  au
transmis foştii săi colegi din TSD Zalău.

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies