DOLIU în presa din România! A murit celebrul jurnalist Constantin Jomir

DOLIU în presa din România! A murit celebrul jurnalist Constantin Jomir
DOLIU în presa din România! A murit celebrul jurnalist Constantin Jomir

A murit celebrul jurnalist, Constantin Jomir, ”părintele ziarului Revoluției”.

 

În îndelungata sa carierã desfãsuratã în presa localã, regionalã si nationalã, Jomir a stiut sã fie un om de echilibru, care cãuta mereu adevãrul, fãrã jumãtãti de mãsurã.

Pe 6 februarie, pãrintele fondator al ziarului Revolutiei din Vaslui, Adevãrul de Vaslui, a sãrbãtorit 75 de ani de viatã. Din păcate, era grav bolnav, iar familia se pregãtea pentru ce era mai rãu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

In dimineata zilei de sâmbãtã, Constantin Jomir a murit. Acesta lasã în urmã o bogatã mostenire culturalã, urmând a fi înmormântat în cimitirul Eternitatea din Vaslui, în cursul zilei de joi, consemnează vremeanouă.ro.

Citeste si: Cezar Ouatu s-a despărțit de iubită chiar de Dragobete! El a făcut anunţul: “Îmi este greu să aștern aceste cuvinte”

“L-am cunoscut în 1981 si de atunci am avut o foarte bunã relatie, atât pe plan professional, cât si personal.

Pot spune cã, pânã la retragerea din activitate, am lucrat cu un profesionist, în adevãratul sens al cuvântului, un om exceptional si un foarte bun prieten. Dumnezeu sã-l ierte si sincere condoleante familiei îndoliate”, spune jurnalistul Lili Trifu, încremenit la auzul tristei vesti.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de coșmar. Atrag tot ghinionul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies