Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit

Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit
Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit

Jurnalistul Dan Porcuțan a murit joi seara, la vârsta de 30 de ani. Fotoreporterul de la Monitorul de Cluj ar fi fost găsit fără suflare în propria locuință, de către sora acestuia.

 

Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală dentară, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT pentru tine!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, scriu colegii săi de la Monitorul de Cluj.

„Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de asociația clujeană.

Sursa

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT pentru tine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies