Doliu în România de Crăciun! A murit după o lungă suferință

Doliu în România de Crăciun! A murit după o lungă suferință
Doliu în România de Crăciun! A murit după o lungă suferință

Doliu în comuna Pungești, Vaslui, cunoscutã în toatã România mai ales prin prisma evenimentelor de la Chevron. Primarul Vasile Voina a decedat dupã o lungã suferinţă. Avea 61 ani și era foarte implicat în comunitate, însă cancerul l-a doborât.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Am primit vestea azi dimineaţă și ne-a șocat pe toți. Știam că e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 noiembrie și știam că se internează la spital. De atunci nu l-am mai vãzut. Am înţeles că avea o problemă la prostată, la un moment dat ni s-a spus că a fost operat la rinichi.

Oricum nu mai contează, fiindcã de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Edi Moraru, contabilul comunei, potrivit vremeanoua.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Baba Vanga- celebra clarvăzătoare- profeții pentru 2019!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies