Doliu în showbiz! Tatăl Monicăi Gabor a murit. Fiicele lui nu l-au condus pe ultimul drum

Doliu în showbiz! A murit Emil Gabor, tarăl Monicăi și al Ramonei Gabor.
gabor

Doliu în showbiz! A murit Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor.

Tatăl Monicăi Gabor a murit

Este zi neagră în familia surorilor Gabor. Tatăl Monicăi și al Ramonei a murit. Potrivit primelor informații oferite de SpyNews.ro, bărbatul a fost deja înmormântat.

Citeste si: Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar el a ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Colentina! FOTO

Citeste si: Tatăl Monicăi Gabor e în pragul disperării! Grav bolnav, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile de 9.000 euro EXCLUSIV

Citeste si: Legătura dintre Vulpița și Monica Gabor! Mirela Vaida a făcut dezvăluirea

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Doliu în showbiz! A murit Emil Gabor, tarăl Monicăi și al Ramonei Gabor.
gabor

Se pare că tatăl surorilor Gabor a murit în urma unui infarct. Acesta locuia cu cineva într-o locuință, iar decesul se pare că a avut loc în urmă cu două zile, iar azi a fost înmormântarea. De la înmormântare au lipsit Monica și Ramona. Singura care l-a condus pe ultimul drum pe Emil Gabor a fost fiica din Bacău și sora lui.  

Emil Gabor, abandonat de Monica Gabor, fiica lui? Mărturisiri tulburătoare: „Am crescut trei copii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, nu o ducea deloc bine. Bărbatul avea probleme de sănătate și a rămas singur de când i-a murit soția. Fetele sunt plecate în străinătate și îi trimiteau bani, dar nu puteau să-l viziteze pe cât de des și-ar fi dorit el.

Emila Gabor abia a ieșit din spital și nu a mai consumat alcool de ani de zile.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme.

Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine”,  a povestit Emil Gabor pentru Ciao.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies