Doliu într-o familie celebră din România! A murit Lorena Mureșan

Doliu într-o familie celebră din România!  A murit Lorena Mureșan
Doliu într-o familie celebră din România! A murit Lorena Mureșan

Lorena Mureşan, fosta şefă a Serviciului Locativ din Primăria Suceava, a murit ieri după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

Lorena avea doar 49 de ani, iar cei care au cunoscut-o suferă cumplit.

Citeste si: Regizorul Radu Penciulescu a murit! Fondatorul Teatrului Mic s-a stins din viață la 88 de ani

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Mihai, o apropiată a Lorenei Mureşan, a postat un mesaj emoţionat pe Facebook.

„De azi, Lorena Mureşan (n. Mariuca) ne va zâmbi doar din fotografii, pentru că s-a grăbit să călătorească printre stele. În anii ‘90 a fost învăţătoare la Şcoala Nr.1 Suceava şi suntem mulţi cei care ne amintim cât era de frumoasă, de talentată, de iubită de copii şi de părinţi. A suferit de o boală cumplită care a doborât-o fără milă şi a provocat atâta durere fiicei ei şi mamei ei, doamnei Natalia Mariuca, fost inspector şcolar pentru învăţământul primar.

Până duminică, ne aşteaptă să ne luăm bun rămas la cimitirul Pacea vechi. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă Lorena! Sincere condoleanţe întregii familii!”, este mesajul postat de Gabriela Mihai.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Nume de băieţi şi fete vechi româneşti. Aşa se numeau copiii secolele trecute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies