Doliu la Hollywood! Stan Lee, creatorul benzilor desenate Marvel, a murit

Doliu la Hollywood! Stan Lee, creatorul benzilor desenate Marvel, a murit
Doliu la Hollywood! Stan Lee, creatorul benzilor desenate Marvel, a murit

E doliu la Hollywood, după ce Stan Lee a încetat din viaţă. Actor, producător şi scriitor de benzi desenate, Stan Lee este cel mai cunoscut pentru crearea unor personaje celebre din filmele americane, precum Spider-Man, Iron Man, Hulk sau Thor.

 

Anunţul decesului lui Stan Lee a fost făcut de fiica sa. Legendarul creator de benzi de desenate a murit la vârsta de 95 de ani.

 

Stan Lee a fost directorul companiei Marvel Comics, unul dintre cei doi giganţi ai industriei benzilor desenate, alături de Walt Disney Company. De numele lui Stan Lee se leagă şi X-Men, Doctor Strange, Black Panther, Fantastic Four, Avengers sau Daredevil. Stan Lee şi-a făcut o tradiţie în timpul vieţii din a apărea câteva secunde în toate filmele bazate pe benzi desenate Marvel.

 

Stan Lee s-a născut pe 28 decembrie 1922 din părinţi evrei originari din România. Din pricina crizei economice, familia lui a fost săracă, iar Stan Lee a fost nevoit să vândă ziare pe stradă la o vârstă fragedă. Ulterior a devenit redactor şi textier la reviste de benzi desenate.

 

Stan Lee a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center.

O ambulanţă a sosit de urgenţă la reşedinţa din Hollywood a legendarului actor şi creator de benzi desenate, însă medicii nu au mai avut ce să facă, iar Stan Lee a decedat.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

HOROSCOP EVENIMENT - Marte intră în Peşti până pe 31 decembrie 2018. Ce se va întâmpla cu fiecare ZODIE sub o asemenea energie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies