Doliu la Hollywood! Un actor celebru s-a stins din viaţă!

Doliu la Hollywood! Un actor celebru s-a stins din viaţă!
Doliu la Hollywood! Un actor celebru s-a stins din viaţă!

Un actor cunoscut pentru rolul interpretat în filmul ”Animal House” s-a stins din viaţă după ce ani de zile a luptat cu diabetul.

Anunţul trist a fost făcut chiar de fiul actorului, Nathan Furst, la CNN, care a mărturisit că în ultimii ani boala s-a înrăutăţit.

Stephen Furst a devenit cunoscut graţie rolului lui Kent „Flounder” Dorfman în filmul Animal House din 1978, un rol pe care îl va relua un an mai târziu în serialul de televiziune Delta House. Faima sa a crescut atunci când a făcut parte din distribuţia dramei „St.

Elsewhere”, în care l-a interpretat pe doctorul Elliot Axelrod.

În 1994, Furst l-a interpretat pe Vir Cotto în serialul science-fiction Babylon 5, care a durat cinci sezoane până în 1998. De asemenea, el a a fost şi vocea lui Booster din seria animată Buzz Lightyear de la Star Command.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum ne autoprogramam pentru dragoste. Sfaturi de la numerologul Mihai Voropchievici

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies