Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București
Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual), a murit în urmă cu câteva zile. Femeia era un cunoscut artist plastic din România.

 

Pictorița Elena Cârstea, propriater al Galeriei 15 din București, a murit la 87 de ani. Femeia era și bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual). ”Un artist autodidact, mamă a 4 copii, a muncit din greu, alături de soțul ei la ferma pe care o dețineau în Leordeni, Argeș. În tinerețe, a lucrat ca profesoară. Elena Cârstea s-a născut în 1932, în București”, se arată pe site-ul galeriei de artă pe care aceasta o deținea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Simona: ”Ea m-a crescut”

”A fost bunica mea, cea care m-a crescut. Nu îmi vine să cred că n-o s-o mai văd niciodată. A fost toată viața o doamnă, nu și-a arătat nici un moment vârsta. Îi datorez multe bunicii, inclusiv faptul că m-a învățat să pictez.

A fost o persoană discretă, nu-i plăcea foarte mult să apară. Acum, mătușa mea are grijă de galerie. Anul ăsta este foarte prost pentru mine, am primit doar vești rele”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro.

 

În urmă cu câteva săptămâni a murit și fostul iubit al Simonei, Nicu Maharu. Vedeta a refuzat însă să vorbească despre acest eveniment, din respect pentru familia bărbatului.

Cei doi s-au despărțit cu mai bine de 6 ani în urmă și nu au mai păstrat legătura.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mihai Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Declaraţiile cutremurătoare ale unei persoane care l-a vizitat la spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies