Doliu uriaş în România! Îndrăgita artistă a murit la doar 40 de ani, dar a salvat cinci vieţi.... Cazul şocant care te va face să plângi...

Doliu uriaş în România! Îndrăgita artistă a murit la doar 40 de ani, dar a salvat cinci vieţi.... Cazul şocant care te va face să plângi...
Doliu uriaş în România! Îndrăgita artistă a murit la doar 40 de ani, dar a salvat cinci vieţi.... Cazul şocant care te va face să plângi...

Doliu uriaş în România! Îndrăgita artistă a murit la doar 40 de ani!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță trecerea fulgerătoare în neființă a actriței Ema Vețean care a încetat din viață luni, 28 octombrie 2019. Ema Vețean (n.1981 – d.2019), a fost licențiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultății de Litere și Arte a Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Ea s-a alăturat actorilor Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu în spectacole precum: Othello?!, Viața cu un idiot și Turandot (regia: Andriy Zholdak), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), Un tramvai numit Popescu (regia: Gavriil Pinte), Faust, Lulu și Metamorfoze (regia: Silviu Purcărete).

Tot cu Silviu Purcărete, a mai colaborat cu ocazia lungmetrajului Undeva la Palilula, rol care i se alătură celui din producția Deadweight, în regia lui Axel Koenzen.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mesajul de condoleanțe al domnului Constantin Chiriac,
Adresat familiei, prietenilor, apropiaților și publicului actriței Ema Vețean, la trecerea neașteptată a acesteia în veșnicie.


„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin.
A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film!
Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului!
Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere!
Să ne rugăm pentru ea!” Constantin Chiriac, Director
general – Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, scrie oradesibiu.ro

Actrita va salva cinci vieţi

Accidentul în care a fost rănită Ema Vețean a avut loc marți, 22 octombrie. Tânăra a trecut neregulamentar Drumul Național 1, la ieșire din Cristian, moment în care a fost lovită de o mașină care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 65 de ani. Încă de atunci starea femeii a fost gravă, ea aflându-se în comă profundă.

Polițiștii au reușit să îi afle identitatea abia a doua zi. Era născută în Petroșani și avea domiciliul în Deva.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Starea de sănătate a Emei nu s-a îmbunătățit, în ciuda eforturilor medicilor. În dimineața zilei de luni, la ora 1, medicii au declarat moartea cerebrală. Pentru că familia tinerei a acceptat, medicii au început prelevarea de organe. Astfel, Ema va salva doi pacienți care au nevoie de un rinichi, doi care au nevoie de plămân și unul are are nevoie de un cord nou. De asemenea, corneea va ajuta pe alți doi pacienți să își recapete vederea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! "La câți oameni a făcut ea mari, să ajungă să o uite toți?" Declarații exclusive

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies