Donald Trump, dansator viral pe Tik Tok!

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a devenit vedetă pe Tik Tok!
Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a devenit vedetă pe Tik Tok! Dansul vă va pune un zâmbet pe buze garantat.

Mișcările celui mai puternic președinte din lume, Donald Trump, au ajuns senzația internetului și au dat startul unui nou trend. Toata lumea îl imită!

Prima apariție a videoclipului a fost pe 13 octombrie, când președintele Statelor Unite ale Americii și-a demonstrat talentul în ale dansului la un miting din Pennsylvania.

După acest gest total neprevăzut al lui Trump, având în vedere caracterul său rigid, sute de utilizatori ai aplicației devenite recent virală, Tik Tok, au început să recreeze dansul. Clipurile au acaparat internetul, însă prima reinterpretare a dansului a fost singura distribuită chiar de către un membru al familiei Trump, și anume Ivanka.

După ce Ivanka Trump a postat videoclipul pe pagina ei de Twitter, tot mai mulți internauți au devenit adepții noului trend, care pur și simplu presupune imitarea în tocmai mișcărilor președintelui, cu o mică excepție. Cântecul pe care a tansat Donald Trump era cunoscutul ”YMCA”, pe când pe Tik Tok mișcările sunt executate pe ritmurile unui mash-up, compus din melodiile ”Viva la Vida”, de Coldplay, și ”Swing”, de Savage. 

Dacă dorești să te inițiezi în ale Tik Tok-ului, însă ești prea timid, acum este momentul perfect să profiți de popularitatea trendului și să faci un duet alături de însuși președintele Statelor Unite ale Americii, a cărui companie te va scăpa cu siguranță de orice inhibiție!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Videoclipul cu Donald Trump care a făcut ravagii

 

Este destul de ironic faptul că tocmai conducătorul care a amenințat în nenumărate rânduri că va interzice aplicația pe teritoriul țării sale a ajuns senzația acesteia, reprezentând un competitor acerb pentru cunoscuții creeatori de conținut. Poate că succesul lui pe platforma va fi ceea ce-l va face să îsi schimbe poziția față de Tik Tok!

Ce reacții a primit acesta?

De când videoclipul s-a viralizat, mediul online a fost inundat de comentarii la adresa lui Trump, atât pozitive, cât și negative, dar cu siguranță nostime. 

„Îmi cer iertare anticipat față de voi, dar nu mă pot abține din a reposta fiecare versiune a dansului care îmi apare în fața ochilor”, a postat un utilizator Twitter pentru urmăritorii săi.

„@realDonaldTrump e cu adevărat o glumă, a ajuns trend pe Tik Tok”, a spus un altul.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost confirmați cu Covid-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies