Felul de mancare cel mai usor de pregatit este dorada la cuptor alaturi de o salata.
Andreea Raicu iti recomanda pe blogul sau o reteta usiara pentru serile in care rietenii te suna si-ti spun ca vin in vizita in seara asta iar tu esti la birou sau ai multa treaba si termini tarziu.
Dorada la cuptor: ingredientele de care aveti nevoie
500 g file de dorada
5 rosii cherry
50 g unt
100
sare
piper
Cum se prepara:
Se spala fileurile de peste si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se preincalzeste cuptorul. Fileurile se pun intr-o tava, potrivita ca marime, impreuna cu vinul, untul taiat cubulete si rosiile cherry taiate in patru. Pestele se pune la cuptor 7-8 minute la 200˚C. Se serveste cald, impreuna cu o salata verde de vara.
Ingredientele sunt pentru o portie de doua persoane
Calorii: 266
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro