Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia
Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Dorian Popa și Alina Eremia au format un cuplu mult timp, pe micul ecran. Au jucat amândoi într-un celebru serial tv și au câștigat inimile a milioane de telespectatori.

Chiar dacă admiratorii îi urmăreau cu drag la televizor, mulți dintre ei s-au întrebat de ce niciodată cei doi nu au format un cuplu și în viața reală. Dorian Popaa răspuns acestei întrebări fierbinți de pe buzele fanilor săi și ai Alinei Eremia.

C himia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări. Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri

de filmare și extrem de buni iubiți fictivi.", a declarat Dorian Popa, pentru VIVA!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citeste si: Decizie șoc luată de Diana Belbiță: ”Am decis să plec din România...”

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citeste si: Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies